Victòria del Soses en un partit força igualat

Un jugador del Pardinyes intenta controlar la bimba en una acció del partit d’ahir a Pardinyes.MAGDALENA ALTISENT

Partit molt intens entre dos equips molt similars que, després del xoc, els separen únicament 2 punts en la classificació.

El Pardinyes va començar amb molta intensitat però sense arribar a porteria, ja que el Soses va presentar una defensa molt sòlida. Els visitants van aprofitar una bona ocasió per arribar a porteria i van arribar al descans amb un gol d’avantatge.

A l’inici de la segona part, el Soses va aconseguir marcar el segon gol. Els locals van poder reaccionar, augmentant la intensitat del joc i restant distància, però no n’hi va haver prou per empatar el partit (1-2).