TEMPS EXTRA CARRERES POPULARS

Artesa se solidaritza amb La Marató

La carrera i caminada de la localitat del Segrià va reunir ahir prop de 700 atletes || Sergi Bernaus i Elisa Lladós es van proclamar campions de la prova de 10 quilòmetres

Un grup de participants durant els primers compassos de la carrera.

Artesa de Lleida va reunir ahir set-cents atletes a la Cursa i Caminada Solidàries per La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries. La cita, puntuable per a la Lliga Ponent, va oferir dos distàncies, 10 i 5 quilòmetres, a més de dos caminades i carreres infantils.

A la prova de 10 quilòmetres, Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners) es va imposar amb un temps de 36.39, amb tan sols un segon de diferència sobre Ahmed Hfari, i el tercer lloc va ser per a Cristian Català. En dones, la més ràpida va ser Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), amb 43.08, seguida per Assumpta Vilà (Camalics) i Marta Bosch (CE Linyola).

En els 5 quilòmetres, Pere Bifet (Pedala.cat) va ser el més ràpid amb 16.29 i va estar acompanyat al podi per Sergi Pascual (Xafatolls) i Sergi Nunes (Runners Balaguer). A l’apartat femení la guanyadora va ser Mireia Molins, amb 21.21, seguida per dos atletes de l’Esports Truga, Ceclília Coromina i Margot Falip.