ELS DETALLS

Derrota amb un rival directe

Els homes de Josep Maria Espasa van cedir davant del Catllar en un partit amb escàs futbol || Els lleidatans van reclamar un possible gol fantasma que el col·legiat no va concedir

Un jugador de l’Alcarràs protegeix la pilota davant la pressió d’un del Catllar.ÁREA 11

L’Alcarràs va deixar passar una bona ocasió per imposar-se a un rival directe per eludir la zona de descens, el Catllar, en un partit amb poc joc que es va resoldre amb un solitari gol de Prades (1-0).

La situació delicada a la classificació dels dos conjunts es va notar des dels primers minuts. La tensió i els nervis van provocar uns compassos inicials de tempteig sense gaire a destacar. A mesura que els minuts anaven passant, a poc a poc el Catllar va anar assumint el control del partit, si bé l’Alcarràs va mostrar una solidesa defensiva que va evitar que els locals inauguressin el marcador abans del descans.

En tasques ofensives, els homes de Josep Maria Espasa van esperar la seua oportunitat en algun ràpid contraatac, però cap va acabar de concretar-se. L’opció més clara que van tenir va ser a través d’una pilota que va estavellar al pal en la recta final del primer temps. L’Alcarràs va reclamar que l’esfèrica havia depassat la línia de gol, però el col·legiat no ho va considerar així i es va arribar al final de la primera part amb l’empat a zero inicial.

Després del pas pels vestidors, el Catllar va començar amb una marxa més i Prades, el millor dels locals, va tenir la primera oportunitat en un tret creuat que va sortir fora fregant el pal (55’). Set minuts més tard va arribar el primer i únic gol del partit. El mateix Prades va aprofitar una passada en profunditat per guanyar l’esquena als defensors i, amb una gran definició, va batre el porter Mur amb un cacau ras i col·locat.

L’Alcarràs va quedar tocat durant uns minuts, en els quals el conjunt tarragoní hauria pogut sentenciar amb una gran ocasió de Jon, que va rematar de cap una centrada servida per Prades, encara que la pilota no va entrar.

En els últims 10 minuts, l’Alcarràs va buscar amb tenacitat el gol de l’empat i va arribar a tenir els locals contra les cordes, tancats a la seua pròpia àrea. Malgrat això, els lleidatans no van afinar la punteria i van acabar encaixant una dolorosa derrota per la mínima que els deixa en una situació complicada, penúltims amb tan sols 9 punts al sarró.

El tècnic va lamentar que “la jugada del pal a la primera part podia ser gol, ja que penso que la pilota ha entrat” i, finalment, va sentenciar que “queden 60 punts en joc i hem de fer-nos forts a casa, ja que queden prou punts per salvar la categoria”.

“Crec que en la jugada del pal la pilota ha entrat”

L’entrenador de l’Alcarràs, Josep Maria Espasa, va comentar al final del partit davant del Catllar que “veníem aquí animats per l’últim resultat positiu que vam aconseguir a domicili i amb ganes de puntuar” i va afegir que “la victòria s’hauria pogut decantar per un dels dos costats però la fortuna s’ha decantat pels locals, encara que no han estat superiors a nosaltres”.