HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Ajustada derrota a casa

El Vila-sana perd amb el Voltregà, quart classificat, en un partit igualat i que anava 0-0 al descans || Cata Flores va marcar el 2-3 a dos minuts del final

Teresa Payá, en una acció del partit disputat ahir a Vila-sana.

Teresa Payá, en una acció del partit disputat ahir a Vila-sana.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va caure ahir derrotat a casa davant del quart classificat, el Voltregà (2-3), en un partit ajustat i equilibrat però en el qual les de Jordi Capdevila no van estar encertades en l’acabament, en el qual sí que va trobar fortuna el seu rival. Va ser un xoc intens i que, de fet, va tenir una primera meitat sense gols.

El marcador es va inaugurar en el primer minut del segon temps i va ser obra de Berta Tarrida, per al Voltregà. Tanmateix, el Vila-sana va aconseguir empatar al cap de tres minuts per mitjà de Regina Flix. Poc va durar l’alegria per a les del Pla, ja que poc després l’àrbitre xiulava penal a favor de les barcelonines, que es van tornar a avançar de nou a l’executar de nou Tarrida la falta. El marcador ja no es va moure fins als darrers minuts, en els quals ambdós equips van aconseguir un gol. Aina Arxe va fer l’1-3 per al Voltregà a tres minuts del final i, un minut després, Cata Flores anotava el 2-3.

Les jugadores del Vila-sana van lluir als patins els cordons amb els colors de la bandera arc de Sant Martí en suport a la campanya de la Diputació #GuanyemLaPartida, contra l’LGTBI-fòbia en l’esport.

Tordera

L’Alpicat va ser derrotat ahir a la pista del Tordera. Els barcelonins es van avançar als quatre minuts i, transcorreguts deu del segon temps, van ampliar l’avantatge. Joan Ramon Serret va retallar tot seguit, i a la recta final el partit va embogir. Torres va posar el 3-1 per al Tordera, mentre que Besolí va deixar el xoc obert amb el 3-2 a sis minuts del final. No obstant, va ser el Tordera el que va marcar el definitiu 4-2.