FUTBOL QUARTA CATALANA

El Miralcamp goleja per acabar amb la mala ratxa

Un futbolista del Miralcamp controla la bimba.

El Miralcamp va golejar el Sant Guim (4-0) en un partit ajornat de la quinzena jornada.

Ambdós equips arribaven al partit en mala dinàmica, tot i que el Miralcamp en surt reforçat al tornar a guanyar després de tres derrotes seguides.El Sant Guim, per la seua part, no aixeca el cap i, amb aquest, ja suma sis partits consecutius sense conèixer la victòria, amb dos punts dels últims divuit.

Malgrat el poc encert mostrat pels dos equips la primera mitja hora, el primer gol local, obra de Malagón, va treure la pressió a un Miralcamp que va prémer l’accelerador a la segona part i va poder vèncer amb suficiència un Sant Guim que va abaixar els braços després del segon gol a l’inici de la segona part, que va dilapidar tota esperança dels visitants de poder puntuar.