HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

Miquel Serret lidera la victòria local

Miquel Serret, autor dels tres gols locals, condueix la bola.

Miquel Serret, autor dels tres gols locals, condueix la bola.AMADO FORROLLA

El Lleida.Net Alpicat va aconseguir una ajustada victòria davant del cuer del grup per 3-2 en un partit en el qual el jugador local Miquel Serret va aconseguir els tres gols lleidatans. El Jolaseta, que va arribar a empatar l’encontre (1-1), va oposar resistència fins al final i es va emportar d’Alpicat una honrosa derrota. L’equip de Xavi Roy va aconseguir una nova victòria, la vuitena de la temporada, que els permet seguir a l’aguait dels dos equips que encapçalen la classificació, el Mataró i l’Arenys de Munt.

El Lleida.Net va començar dominant el duel i imposant la seua màxima qualitat davant l’equip de Getxo. D’aquesta manera, Miquel Serret obriria el marcador i aconseguiria el primer gol en el recompte particular al batre el porter Barrenechea al minut 12 (1-0). Però el Jolaseta, tot punt d’honor, aconseguiria empatar poc després mitjançant Jon Viar (1-1, min. 15). L’Alpicat es va reposar ràpidament de l’ensurt i va continuar pressionant sobre la porteria basca. I a falta de tres minuts per arribar al descans, Miquel Serret desfeia la igualada (2-1). A la segona meitat el marcador va estar molts minuts sense moure’s fins que Miquel Serret va completar la gran actuació individual amb el tercer gol (3-1) que semblava deixar el duel sentenciat (min. 44), tot i que encara faltava temps perquè canviessin les coses. El Jolaseta va aconseguir reduir diferències només un minut després, però la victòria ja no es va escapar per als lleidatans.