FUTBOL PRIMERA CATALANA

Punt agredolç

L’Alcarràs planta cara al Gavà però suma un empat insuficient per retallar marge amb la zona de permanència || Error defensiu en la igualada visitant

Adrià atura una pilota aèria a la zona defensiva de l’Alcarràs.

Adrià atura una pilota aèria a la zona defensiva de l’Alcarràs.AMADO FORROLLA

L’Alcarràs va sumar ahir un empat agredolç (1-1) amb el Gavà, al qual va tenir contra les cordes en diverses fases del partit però que no va poder superar per retallar diferències respecte a la zona de permanència. Els locals van sortir decidits a sumar una victòria i posar fi a la mala ratxa de resultats. Així, als tres minuts van gaudir de la primera ocasió i poc després Raya va vorejar el gol amb un tret de falta directa. L’1-0 no va tardar a arribar, amb una bona definició de Galcerán. Les ocasions de l’Alcarràs es van succeir, amb la qual cosa va mostrar la millora en el joc, però no va tenir sort de cara a porteria. A minut 42 va estar a punt d’arribar el segon gol dels lleidatans, igual que poc abans del descans. A la segona meitat, el Gavà va estirar les línies i es va trobar un regal inesperat de la defensa local. Una pilota solta a l’àrea la va aprofitar Joan per establir l’empat (1-1). Els barcelonins van prendre la iniciativa i també van tenir ocasions per capgirar el marcador, cosa que hauria significat un dur cop per a l’Alcarràs. Quan faltaven 7 minuts per al final, els jugadors lleidatans van reclamar un possible penal a l’àrea defensada per Albert, però l’àrbitre no va voler veure’l. El conjunt local va arribar a conformar-se amb l’empat, malgrat tenir ocasió de donar una de les sorpreses de la jornada, però el punt no ajuda a remuntar posicions a la classificació.