FUTBOL COMPETICIÓ

El Bayern Munic guanya el Leverkusen i fa un altre pas cap al títol

El Dortmund va vèncer, però segueix a 7 punts

Serge Gnabry, Robert Lewandowski, Thomas Muller i Leon Goretzka celebren un gol.EFE

El Bayern Munic segueix intractable i ahir va fer un altre pas més cap al títol de la Bundesliga, seria el vuitè consecutiu, al derrotar a domicili el Bayer Leverkusen (2-4), amb la qual cosa manté a distància els seus perseguidors. El Borussia Dortmund va vèncer 1-0 el Herta de Berlín, amb la qual cosa segueix segon a set punts de distància, quan només en falten dotze per jugar-se.

La pega de la victòria del Bayern van ser les targetes grogues que van rebre Robert Lewandowski i Thomas Müller, que es perdran el pròxim duel contra el Borussia Möchengladbach per acumulació d’amonestacions.

Amb 12 punts per jugar-se, el líder en té prou amb guanyar dos partits per proclamar-se campió

Thiago Alcántara va reaparèixer després de perdre’s tres encontres per problemes d’abductors. Va entrar al camp en el minut 74 quan el partit ja estava sentenciat.

El Bayern es va veure remant contra corrent quan el Leverkusen va obrir el marcador en el minut 10 per mitjà de l’argentí Lucas Alario. La jugada es va originar en un servei de banda per al Leverkusen que Jerome Boateng va interceptar a mitges. La pilota va anar a Julian Baumgartlinger, que la va enviar a l’àrea a Alario i aquest va marcar. La diana va ser validada pel VAR després que l’assistent assenyalés un suposat fora de joc.

L’empat va arribar en una jugada que es va iniciar amb una pèrdua de pilota del Leverkusen al cercle central. Leon Goretzka li va robar la pilota a Mousa Diaby i va ficar una passada de profunditat que va deixar a Kingsley Coman sol en camí cap a la porteria de Lucas Hardecky. El segon va arribar al minut 42, amb una rematada amb l’esquerra de Goretzka i el Bayer ja no es va deixar sorprendre, sumant una nova victòria que l’atansa encara més a un títol que ja no se li pot escapar.