FUTBOL PRETEMPORADA

Victòria per a l'At. Lleida

L'equip que entrena Ismael Mariani s'estrena amb un triomf contra el Balaguer || Va sentenciar el rival amb dos gols de Chipi i Adrià a la primera meitat

Pau Bosch, en una acció del partit d’ahir davant del Balaguer.

Pau Bosch, en una acció del partit d’ahir davant del Balaguer.POL PUERTAS

L’At. Lleida es va imposar ahir per 2-0 al Balaguer en el primer amistós de la pretemporada, en un partit disputat a porta tancada al Municipal Ramon Farrús. Va ser un duel intens en què els nous fitxatges de l’equip d’Ismael Mariani van mostrar bons detalls i en el qual el dos equips van gaudir d’ocasions. L’At. Lleida va marcar els seus dos gols a la primera meitat gràcies a sengles rematades de Chipi i d’Adrià Fernández.

Va ser precisament Adrià qui va disposar de la primera ocasió de gol, amb un llançament de falta que va sortir per sobre del travesser (17). La resposta del Balaguer va ser una rematada de Raya a la qual va respondre Oliveros amb una bona parada (21). Al minut 26 va arribar l’1-0, obra de Chipi i Adrià només va necessitar tres minuts més per anotar el 2-0 amb el qual es va arribar al descans.

A la segona meitat el Balaguer va tenir bones ocasions, però va mancar d’encert. L’At. Lleida jugarà el segon amistós dissabte vinent al camp de l’Igualada.

El Mollerussa goleja el Juvenil de la UE Bordeta (5-0)El Mollerussa va firmar ahir la segona victòria de la pretemporada al imposar-se per 5-0 al Juvenil de la UE Bordeta. Fa una setmana, els jugadors que entrena Josep Maria Turull es van estrenar amb un triomf per 2-0 contra el Guissona. Com llavors, el Municipal de Mollerussa va acollir el partit a porta tancada.