El Balaguer passa per sobre d'un fluix Bellpuig

Pau Solanes, del Balaguer, pugna amb un jugador rival pel control de la pilota.

Pau Solanes, del Balaguer, pugna amb un jugador rival pel control de la pilota.JOAN BOVÉ

El Balaguer es va imposar amb molta autoritat a un Bellpuig que no va poder fer res per evitar la golejada. Els locals, molt ben situats al camp i efectuant una bona pressió, es van avançar en el minut 5 amb el gol de Sánchez. El Balaguer va mantenir la pressió i López va marcar el 15 el 2-0.

A la segona part, el Balaguer va seguir dominant el joc i va sentenciar el partit amb una rematada de cap de Martínez (3-0) i amb el segon gol de Sánchez (4-0). El Bellpuig tot just va arribar a l’àrea del Balaguer. Amb el duel assegurat, Raya va tancar el marcador amb tres gols consecutius, que van deixar el resultat final en un clar 7-0