L'Atlètic es posa líder

Goleja el Cadis, el millor de la Lliga com a visitant, amb un doblet de Joao Félix i gols de Luis Suárez i Llorente || Va debutar Kondogbia, fitxat del València

Koke felicita Marcos Llorente després d’anotar un gol.

Koke felicita Marcos Llorente després d’anotar un gol.EFE

L’Atlètic de Madrid va superar (4-0) amb aparent senzillesa el Cadis al Wanda Metropolitano, on el millor visitant del torneig es va veure desbloquejat en els primers vint minuts amb un 2-0, rematat a la segona part per comandar els matalassers la Lliga.

Els de Diego Pablo Simeone segueixen amb un alt ritme a dalt a la taula, on estan empatats amb la Reial Societat amb 17 punts i un partit menys. Llorente, Joao Félix i Luis Suárez van marcar i van funcionar en un duel que per als locals passava per atacar molt bé. En una sortida en fals de Ledesma, sense que Fali s’entengués amb el seu porter, Llorente va centrar la pilota perduda i Joao Félix va fer l’1-0 als vuit minuts. Als 22, la gran novetat a la recent llista de Luis Enrique per a la selecció, va posar el 2-0 en una altra mala defensa rival.

Per a un equip en què la seua base és la defensa, el pal va ser difícil de gestionar, en especial amb aquell segon de Llorente guanyant la pilota amb fe davant d’Álex Fernández i un xut tou que va fallar Ledesma. A la sortida de vestidors, el Cadis va voler no posar-se a darrere amb els canvis, va avançar uns metres, però l’Atleti va tornar a funcionar i a marcar. Suárez va aguantar bé una altra pilota, que li va caure a Félix i li va tornar del portuguès. L’uruguaià va definir a la perfecció i va poder celebrar-ho dos vegades, perquè el VAR ho va confirmar diversos minuts després.

El Cadis va seguir estirant-se i va arribar més a la porteria rival, però eren més clares les del davanter argentí Correa, que al final en comptes de marcar va assistir el doblet de Joao Félix ja al descompte. A més, l’acabat de fitxar Kondogbia va tenir els primers 20 minuts amb el Cholo, amb groga. L’Atleti no paga l’esforç de Champions i se’n va a l’aturada fiable, 23 partits sense perdre a la Lliga, sòlid i líder.