L'Atlètic es jugarà el pas en l'última jornada

Marcos Llorente mostra decepció per l’empat de Müller a pocs minuts del final.

Marcos Llorente mostra decepció per l’empat de Müller a pocs minuts del final.EFE

Al minut 85, quan l’Atlètic ja sentia seua la victòria i la classificació per a vuitens de final de la Lliga de Campions, guanyador 1-0 en el marcador i al terreny de joc, Thomas Müller va irrompre a l’àrea, va ser enderrocat i va transformar el consegüent penal (1-1) per mantenir la inquietud de l’equip blanc-i-roig, pendent d’una final a Salzburg en l’última jornada.

El pas a la següent ronda depèn d’un empat o un triomf contra el conjunt austríac. Ja no hi ha més combinacions per al bloc dirigit per Diego Simeone, que potser es va merèixer haver-lo segellat ja ahir, millor durant molts trams i en el global del xoc a una versió reduïda del Bayern Munic, però no ho va aconseguir.

Joao Félix va avançar l’Atlètic al minut 26, i l’equip va controlar el partit, però no va saber rematar-lo.