L'ICG Força Lleida va anar sempre a remolc a l'encaixar un 20-4 d'inici i es va enfonsar amb un 11-0 al final del tercer quart || Trenca una ratxa de tres victòries seguides

Buchanan va firmar els primers punts del seu equip però no va ser tan determinant com en altres duels.ÁREA 11

L’ICG Força Lleida no va poder encadenar la quarta victòria seguida que el consolidés a la part alta del grup al perdre 80-71 un partit que es va torçar ja des del salt inicial. Els lleidatans van anar sempre a remolc d’un rival que duia una marxa més en tot moment i que va consolidar el triomf en un 20-4 de sortida i un 11-0 en el tram final del tercer assalt que ja va ser definitiu.

L’ICG Força Lleida va entrar en el matx despistadíssim en defensa i molt espès en atac, cosa que es va traduir ràpidament en un 12-2 de sortida demolidor. Gustavo Aranzana no va poder fer cap altra cosa que parar el joc complerts només tres minuts perquè el partit se li anava. I és que la defensa dels lleidatans, ahir de taronja, era una autèntica autopista per als locals. N’hi ha prou de dir que els vuit primers punts de l’Almansa van arribar en còmodes safates sota el cèrcol de Moussa, Harris i Svetinovic, a part d’un contraatac plàcid del serbi després d’una monumental badada en el balanç defensiu de Blount que va portar l’irlandès a la banqueta.

Els lleidatans van acabar amb percentatges per sota del 50 per cent davant d’un rival que no va perdonar

Buchanan, qui si no, va ser l’únic que va veure cèrcol en uns primers set minuts nefastos de l’ICG Lleida, al qual va faltar de tot. Els quatre punts del nord-americà, dos dels quals des del tir lliure, van donar una mica de vida a un equip que va arribar a perdre per 16 (20-4, m.7). Un triple de Polanco, que havia entrat per tenir tir exterior, va fer despertar els seus, que van completar un parcial final de 2-10 que els va mantenir en la pugna (22-14).

Dos tirs lliures de Vinicius Toledo tot just arrancar el segon quart del duel va situar el desavantatge en només sis punts, però de nou van tornar els errors i les badades en defensa i l’Almansa els va aprofitar per anar-se’n de 15 (36-21). Aranzana va tornar a parar el partit buscant la reacció dels seus homes, ahir lluny de la versió que havien exhibit en els últims tres encontres. Un triple de Vecvagars al tornar del temps mort va servir d’esperó i