HOQUEI OK LLIGA

Decepció a Vila-sana

L'equip de Jordi Capdevila cau davant el Sant Cugat, un rival directe, i apunta a lluitar per no baixar || Les del Pla d'Urgell són cinquenes a falta d'un partit

Una jugada del duel disputat ahir entre el Vila-sana i el Sant Cugat.

Una jugada del duel disputat ahir entre el Vila-sana i el Sant Cugat.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana es va complicar la vida al perdre ahir per 0-2 contra el Sant Cugat, un rival directe, per la qual cosa tot apunta que les del Pla d’Urgell, després d’aquesta decebedora derrota, hauran de jugar la segona fase de la competició al grup que intentarà eludir el descens, en lloc de fer-ho entre les que lluitaran pel títol. Europa, per tant, haurà d’esperar.

Al Municipal de Vila-sana s’enfrontava el quart classificat, l’equip local, contra el cinquè. Un triomf de les lleidatanes els posava amb un peu a la fase pel títol. En canvi, després de la derrota, són ara cinquenes i, malgrat que el Sant Cugat només té un punt més a la classificació, li falten dos partits per jugar, mentre que les de Capdevila tancaran aquesta fase la setmana que ve a Igualada. Acabar quartes passa per vèncer en el pròxim partit i que el Sant Cugat no en guanyi cap dels dos que té pendents.

Malgrat que les lleidatanes van disposar de diverses ocaciones clares de gol, la falta d’encert les va condemnar a la derrota. Van fallar un penal i tres faltes directes, un llast insuportable en un encontre tan decisiu.

El Sant Cugat es va posar al davant al minut 11, gràcies a una diana de Laia Paredes. El segon gol ja va arribar a la segona part, quan Aida Antón va marcar el 0-2 al minut 36. Hi havia temps per a la reacció, però aquest equip sembla que és lluny dels seus millors dies i va acabar perdent un partit clau. L’únic avantatge, en el cas que acabi jugant la fase per no baixar, és que tindrà un bon coixí de punts, ja que valen els resultats contra els rivals d’aquest grup que també lluitaran per la permanència.

Al final del partit, el tècnic, Jordi Capdevila va lamentar la manca d’encert. “No hem estat efectius i ho hem pagat molt car”, va admetre. “Elles han tingut quatre ocasions clares i n’han transformat dos i nosaltres n’hem tingut moltíssimes més, incloses tres faltes directes i un penal, i no hem encertat en cap. Ens toca fer reflexió. Fem coses bé, però no hi ha premi”.