Bàsquet

El Força Lleida deixa escapar la victòria davant del Castelló

Guanyava per 17 punts casi al descans i per 11 al final del tercer quart, però un parcial de 16-29 en l’últim assalt l’ha condemnat

El Força Lleida deixa escapar la victòria davant del CastellóPol Puertas

L’ICG Força Lleida ha deixat escapar una gran oportunitat per sumar la vuitena victòria de la temporada i certificar la seua lluita pels llocs de dalt, després de perdre davant de la TAU Castelló (72-74) un partit que ha arribat a dominar per 17 punts poc abans d'arribar al descans i per 11 abans d’afrontar l’últim quart. Precisament en l’últim assalt ha estat en el que els de Gustavo Aranzana s’han enfonsat, encaixant un parcial de 16-29 que els ha condemnat a la derrota, si bé han conservat l’'average' respecte als de La Plana, que ara tenen una renda de quatre victòries sobre els lleidatans.

La lesió de Kaspars Vecvagars tot just començar la segona meitat, després de rebre un cop a l’espatlla dreta que li ha impedit de tornar a la pista, ha estat una de les claus del mal joc dels lleidatans. Fins aquell moment el letó havia estat el més efectiu del seu equip, que no ha tret partit de les derrotes de dos dels seus rivals directes, Granada i Almansa, i s’ha vist superat a la taula clasificatòria pel Palma, que aquest migdia ha guanyat l’Osca.