El Lleida derrota l'Olot (2-1)

Victòria dels de Molo amb dos gols de Raúl González

Raúl González intenta anar-se’n del marcatge de Cristian Gómez.

Raúl González intenta anar-se’n del marcatge de Cristian Gómez.JORDI ECHEVARRÍA

El Lleida ha derrotat l’Olot per 2-1, amb la qual cosa suma tres punts d’or de cara a les seues aspiracions d’acabar aquesta primera fase de la Lliga entre els tres primers, tot i que per a això no depenen de si mateixos, a més d’estar obligats a guanyar els dos partits que li queden. Amb aquesta victòria, el Lleida queda a quatre punts de la zona de play off, que marca el Barça B, que juga avui, però també a quatre punts de la zona de descens.

El Lleida ha marcat l’1-0 en la primera jugada de partit, gràcies a una bona rematada de Raúl González, encara que l’Olot ha empatat poc després. El segon gol de Raúl González, en el minut 24, ha permès a l’equip lleidatà retirar-se al descans amb un avantatge que ha sabut mantenir en la segona part (2-1) fins el final del partit, tot i que amb molt patiment, ja que l’Olot ha tingut diverses ocasions clares.

En la pròxima jornada el Lleida visitarà el Prat i, en l’últim partit d’aquesta fase, rebrà l’Andorra en un partit en el que, en principi, ja hi podria haver públic en el Camp d’Esports.