Borges i Tàrrega empaten sense gols en un partit igualat

Borges i Tàrrega empaten en un duel marcat pel vent en el qual van dominar els de les Garrigues i van sortir bé al contraatac els de l'Urgell || El camp municipal va estrenar nova gespa

Una acció de perill en una de les àrees d’un derbi provincial que va acabar sense gols.ITMAR FABREGAT

El Borges i el Tàrrega van firmar un empat just sense gols en un partit marcat pel vent en el qual els locals estrenaven nova gespa i els visitants debutaven aquesta temporada després de cinc jornades disputades. El Borges va aconseguir la possessió de la pilota des de l’inici del partit amb un Tàrrega molt ben plantat sobre el terreny de joc i protegit al seu camp. Als 3 minuts Enríquez va llançar una falta que se’n va anar per sobre del travesser d’Albert i al 9 Patrick va rematar fora.

El domini territorial continuava sent dels locals, però en un contraatac, al minut 27, el Tàrrega va posar a prova els reflexos de Xammar. Sense gaires ocasions de gol per cap de les dos parts, el Tàrrega ho va intentar de nou al 39 amb una doble rematada per part de Gulias i Farré, però Xammar va evitar que el marcador es mogués.

La segona part va començar amb el mateix guió i al minut 52 Verdés va disparar per sobre del travesser de Xammar. als minuts 54 i 59 l’àrbitre va anul·lar a cada equip un gol per fora joc. Figo, al minut 73, va entrar amb avantatge a dins de l’àrea del Tàrrega però es va veure sorprès per Albert, que es va avançar a la seua rematada. Issey, al minut 80, va llançar una falta, però el seu xut potentíssim va ser desviat a córner per Xammar.

Amb el 0-0 inicial va acabar un matx que va dominar el Borges, que segueix imbatut al campionat, però en el qual li va faltar més mobilitat i perill de cara a porta.

El Tàrrega, per la seua banda, va causar una molt bona impressió en el primer partit de la temporada i va merèixer el punt, creant perill al contraatac i demostrant una bona condició física, malgrat que havia estat tants dies sense competir.

Cazorla: “Ens ha faltat frescor i més mobilitat, i ells han treballat bé”

El tècnic del Borges, Manel Cazorla, va reconèixer després del partit que “ens ha faltat frescor i més mobilitat i ritme de pilota davant d’un rival que sabíem que ens esperaria a darrere i sortiria al contraatac. Ells han fet el seu partit i han treballat bé”, va admetre. Cazorla va destacar, no obstant, que “seguim imbatuts i som l’equip que menys gols ha encaixat, dos, però hem de ser més verticals i agressius. Dimecres tindrem un nou partit amb un rival molt difícil [At. Lleida], però la dinàmica és bona”.