Bàsquet

El Força Lleida cau a Ourense en la pròrroga

Els lleidatans dominaven per cinc punts a un minut del final però no van rematar la victòria i s’enfonsen en el temps extra

El Força Lleida cau a Ourense en la pròrrogaÀrea 11

L’ICG Força Lleida ha començat la fase per la permanència en la LEB Or amb una derrota en la pista de l’Ourense per 88-77, en un partit que dominava per cinc punts quan faltava un minut per al final. Però dos triples en poc més de mig minut del local Spight han revolucionat el partit, que ha acabat a la pròrroga després que Michael Carrera fallés l’última possessió. En el temps extra l’equip de Gustavo Aranzana ha notat l’esforç físic i ha acabat cedint per onze punts de desavantatge, que compliquen l’average amb l’equip gallec.

Michael Carrera, amb 26 punts, i Kaspars Vecvagars, amb 19, han estat els millors anotadors de l’equip lleidatà, que ara descansarà en la pròxima jornada.