Victòria d'un gran Tàrrega

Derrota amb bon joc el Martinenc gràcies a un doblet d'Issey Nakajima i es col·loca cinquè a la taula || L'equip de Berrocal va generar força ocasions però no va sentenciar fins al minut 80

Una jugada del partit en què la UE Tàrrega va derrotar dijous passat a la nit el Martinenc.XAVIER SANTESMASSES

La UE Tàrrega es va imposar per 2-1 a un gran Martinenc, amb un doblet d’Issey Nakajima, en partit corresponent a la segona jornada i que va ser ajornat en el seu dia a causa d’un cas de Covid-19 a la plantilla blaugrana. Amb aquesta victòria, el Tàrrega se situa cinquè a la classificació, amb 10 punts.

L’equip targarí es va recuperar amb solvència de l’entrepussada del cap de setmana anterior, quan va caure al camp del Martorell per 2-0. El Tàrrega es va imposar amb autoritat a un gran rival, que fins a l’últim segon del matx va buscar la porteria local. Els blaugranes van jugar a un gran nivell i, malgrat l’ajustat resultat, el cert és que van generar nombroses ocasions de gol, que no es van transformar en més gols gràcies a la bona actuació del porter visitant, Arnalot.

Però el que no va poder parar el porter del Martinenc van ser les dos rematades d’Issey Nakajima, en els minuts 6 i 80, dos autèntics golassos del canadenc, que van significar el triomf blaugrana i superar l’empat que havien aconseguit els barcelonins en el minut 44.

El partit va ser molt intens, amb bon joc i domini altern, amb ocasions de gol per als dos equips, encara que les més clares van ser per a la UE Tàrrega, a les quals va respondre amb encert Arnalot. L’equip d’Edu Berrocal va crear prou ocasions com per no haver de patir fins al final, com la de Houssam en el minut 35, que va sortir fora per poc, o la del mateix Issey en el 46. A la segona part, amb 1-1 al marcador, Houssam, Sergi o Gulias haurien pogut marcar, però el gol de la victòria no va arribar fins al minut 80, un espectacular gol d’Issey que va suposar tres punts d’or.

Els visitants també van tenir ocasions, encara que no tantes ni de tan clares com les del Tàrrega. En el minut 44, en un atac per la banda esquerra, un defensor local va cometre un penal tan clar com innecessari, que Joel va transformar en l’1-1 a un minut del descans.

Amb el marcador igualat, el Tàrrega va buscar la victòria a la segona part, que va resultar d’un nivell alt, amb dos equips buscant el triomf que, finalment i de forma merescuda, es va quedar a casa (2-1).

El triomf permet al Tàrrega mirar amunt. És a sis punts del líder, amb un partit menys, que aquest cap de setmana seran dos, ja que el duel que havien de jugar Solsona i Tàrrega ha estat ajornat a petició del Solsona, acceptat pels blaugrana. Jugaran el dia 21.

Edu Berrocal va destacar que “hem generat moltes ocasions malgrat que al final el resultat ha estat ajustat, però suficient per sumar 3 punts molt importants”.

cardona

El Solsona va sumar tres valuosíssims punts al superar per 1-0 el Can Vidalet, en partit ajornat corresponent a la tercera jornada i que es va jugar dijous a la nit a Cardona. El triomf per a l’equip lleidatà va arribar gràcies a un gol marcat per Marcus en el minut 55. Amb aquesta victòria, el Solsona se situa quart a la classificació, amb 11 punts.

El Solsona hauria pogut marcar tot just començar el matx, quan el col·legiat va assenyalar penal per falta a Aitor Lorca, però el porter barceloní va aturar el llançament de Xavi Ratera. Després del gol, el Solsona va patir l’expulsió de Lorca i l’equip va optar per defensar la victòria mínima contra un Can Vidalet que va dominar però que va tenir poques ocasions.