El Borges es deixa escapar dos punts

Empata un partit que mereixia guanyar

Montoy i Enríquez, del Borges, lluiten per la pilota amb un jugador del Martinenc.@MARTINENC

El Borges es va deixar escapar dos punts al Guinardó a l’empatar 0-0 davant del Martinenc, en un partit que va merèixer guanyar. L’empat va quedar curt per als jugadors de Manel Cazorla que, en els últims quaranta minuts, van tenir el rival contra les cordes amb domini del joc i ocasions que no va aconseguir transformar.

La primera meitat va ser més equilibrada i amb ocasions per als dos equips, que no es van transformar en gol gràcies a les excel·lents intervencions dels respectius porters.

En el primer minut, els visitants haurien pogut inaugurar el marcador quan Joel Guitart es va plantar sol davant d’Arnalot, després d’una excel·lent centrada de Montoy, però la rematada, fluixa, la va aturar el porter local. Tres minuts després el local Joel va tenir una ocasió desbaratada per la defensa de les Garriges. El mateix jugador, en el minut 15 i a passada de Kilian, va xutar amb perill però la pilota va sortir alta.

Joan Domingo, dos minuts després, va ser travat per darrere per un defensa local i el Borges va reclamar un penal que l’àrbitre no va assenyalar. En el minut 30, una bona centrada de Del Río es va passejar per l’àrea visitant sense que ni Joel ni Canelada arribessin a rematar. Enríquez, poc després, va llançar una falta que Arnalot va enviar a cóner.

A partir del minut 50, el Borges es va fer amo i senyor del matx i de la pilota, davant d’un Martinenc que va acusar el cansament d’haver jugat dijous passat a Tàrrega i que va retardar les línies davant l’empenta de l’equip blanc. L’equip de Cazorla va començar a arribar amb més claredat, ben conduït per Enríquez i Ramonet. El mateix Enríquez, juntament amb Montoy i Iker Cid, podien marcar en els minuts 46, 51 i 57, respectivament, però el porter local, Arnalot, va impedir el gol amb les seues bones intervencions.

A partit del minut 60, Pelegrí es va situar en posició de davanter centre, per aprofitar les passades des de la banda i, en el 71, va caure dins de l’àrea encara que l’àrbitre tampoc va xiular penal. Ja en el 93, Iker Cid, sol dins de l’àrea petita, va tenir una gran ocasió però de nou Arnalot va evitar el gol.

Després del duel, Cazorla va lamentar que “hem tingut la victòria, ho hem fet tot per guanyar, però tenim una assignatura pendent amb el gol. Però això són ratxes i segur que el gol arribarà”.