El Borges tomba el líder

El Mollerussa segueix al capdavant del grup amb dos punts d'avantatge malgrat la derrota || Va ser un duel amb bon futbol per part dels dos equips, que van jugar davant d'uns 400 espectadors

Una jugada del partit d’ahir entre el Borges i el Mollerussa

Una jugada del partit d’ahir entre el Borges i el MollerussaMAGDALENA ALTISENT

El Borges va tombar ahir el líder Mollerussa (2-0) en un partit amb molt bon futbol i que va comptar amb uns 400 espectadors a les grades. La primera part va ser molt equilibrada, amb molt joc al centre del camp i amb arribades dels dos equips. Al minut 5, Graells va rematar una centrada molt perillosa que va sortir per sobre de la porteria de Xammar.

Dos minuts després era el Borges el que ho intentava amb un tret de Joel, sol davant de Joan Marc. Al minut 15 tornava a avisar el Mollerussa per mitjà de Quini, que estava sent un punyal per la banda dreta i que va obligar Xammar a desviar amb els punys un tret perillós. Tot i així, malgrat les nombroses ocasions, es va arribar al descans amb el 0-0 inicial.

Toldrà debuta com a titular i participa de forma destacada en la jugada del primer gol del Borges

La segona part va començar amb un impressionant aiguat que no va fer abaixar el ritme del partit. Iker Cid, molt actiu, va rebre una passada filtrada i va rematar fregant el pal dret de la porteria visitant.

El Mollerussa va passar llavors a controlar el centre del camp, però la defensa blanca es va mostrar solvent i no va deixar els del Pla d’Urgell atansar-se a la porteria de Xammar. Al minut 72 va arribar la jugada destacada del partit, quan Enríquez va enviar una gran centrada a l’extrem dret on el debutant Toldrà va fer un gran control per assistir Joel, que va fer pujar l’1-0 en el marcador. Dos minuts després, Pedrós va amenaçar amb l’empat amb un duríssim xut que va sortir per sobre del travesser de la portaria de Xammar.

Ja en l’afegit, el visitant Bibiloni va perdre la pilota davant de Xavi Sánchez en la frontal de l’àrea i va cometre falta dins de l’àrea. L’àrbitre va assenyalar penal i el mateix Sánchez va fer el 2-0.

El duel va acabar amb una victòria del Borges que va afegir a la seua solvència defensiva habitual una verticalitat i gol que el consolida a la segona posició. També va destacar la bona impressió del debutant Toldrà.

Després del matx el tècnic del Borges, Manel Cazorla, va explicar que “cal donar molt valor a aquesta victòria contra un rival molt poderós”. “Estic content també per l’afició que va omplir el Ramon Espasa amb els nostres colors. Aquesta victòria també va per ells”, va afegir. Per la seua part, l’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, va valorar molt positivament la primera volta del seu equip. “Acabem contents amb el nostre treball i amb la imatge que hem donat avui malgrat la derrota”, va explicar.

El Borges denuncia destrosses als vestidors El Borges va denunciar després del partit que hi va haver destrosses al vestidor visitant. El president del club, Àngel Rodríguez, va explicar en aquest sentit que “hi va haver desperfectes en un bany i en una porta, entre d’altres” i va anunciar que posaran l’ajuntament “en coneixement dels fets”. “I també ho denunciarem al Comitè de Competició de la Federació Catalana”, va afegir.