Maneta i liderat del Borges

Els de Manel Cazorla mostren el seu gran moment de forma i passen per sobre de l'Alcarràs || Els dos equips van fer un emotiu minut de silenci en memòria de Ramon Espasa

El Borges va imposar el seu ritme i efectivitat durant tot el partit.

El Borges va imposar el seu ritme i efectivitat durant tot el partit.AMADO FORROLLA

Partidàs al Municipal de les Borges, amb un equip local deslligat que ha mostrat que passa un gran moment de forma golejant l’Alcarràs per 5-0. Des del començament van quedar clares les intencions dels dos equips.

El Borges es va bolcar en atac i l’Alcarràs es va tancar a la seua àrea. Al minut 8, Montoy va obrir el marcador afusellant des del punt de penal un servei rebut de Joan Domingo després d’una jugada per la dreta.

Al cap de tres minuts Joel va obligar Ricart a lluir-se per aturar una gran rematada. En plena voràgine atacant dels locals, Montoy, molt actiu durant tot el matx, va estavellar un bon xut al travesser.

L’Alcarràs va tenir la més clara de les seues poques ocasions al minut 15, quan Martí, després de desfer-se dels dos centrals locals, va enviar la seua rematada al pal. Al 21 va arribar el 2-0 en una centrada precisa de Toldrà que Joel va enviar a la xarxa.

Al minut 27, Toldrà, que va ser un estilet a la banda dreta, va culminar una de les seues incursions amb un tret que va sortir vorejant el pal. Amb el 2-0 es va arribar al descans.

El Borges va aprofitar la seua solvència en tasques defensives i l’alta efectivitat del seu atac

Ja a la segona meitat, Montoy va posar el 3-0 al lluminós rematant una gran assistència de Toldrà. El mateix Toldrà hauria pogut marcar al 66, però Ricart va aconseguir desviar-li el tret. L’Alcarràs no va tornar a atansar-se amb perill a la porteria de Xammar però el Borges volia més i Edu Vives, al 74, va aconseguir el 4-0 amb un fort xut que es va colar per l’escaire de la porteria visitant.

Amb el duel completament decidit i els locals dominant a plaer, una altra bona jugada a la banda esquerra va acabar amb una bona passada de Joel que Xavi Sánchez va culminar per batre de nou la porteria de l’Alcarràs i col·locar el definitiu 5-0 al marcador. En resum, molt bon partit i merescuda victòria d’un Borges que va saber conjugar la solvència defensiva amb una gran eficàcia golejadora.

Amb aquest resultat, combinat amb la derrota del Mollerussa, l’equip de les Garrigues aconsegueix el liderat, amb un punt d’avantatge sobre els del Pla d’Urgell. La setmana vinent, els de Manel Cazorla visitaran el tercer classificat, el Solsona, per defensar el seu acabat d’adquirir lideratge.

Manel Cazorla: “Hem sabut ser ràpids en un partit complet”

L’entrenador del Borges, Manel Cazorla, va declarar al finalitzar el partit que “els jugadors han sabut interpretar perfectament el que buscàvem”. Pel que fa al rival, va dir: “Després del primer gol, ells han fet un canvi tàctic que ens ha dificultat les coses, però hem recuperat el joc dels extrems i hem aconseguit marcar el segon gol.” Per la seua banda, Josete, l’entrenador de l’Alcarràs, va explicar: “Ha estat un partit sense història. El Borges ha jugat molt bé i amb molta efectivitat i nosaltres, encara que ho hem intentat, no hem pogut contrarestar el seu ritme durant tot el partit.”