L'Atlètic remunta el vol

Els de Cappont s'imposen a l'Alcarràs i encadenen el segon triomf després d'estar anteriorment quatre jornades sense guanyar || Els locals sumen la quarta derrota consecutiva i segueixen penúltims

Dos jugadors de l’Alcarràs tallen l’avanç d’un rival de l’Atlètic Lleida.

Dos jugadors de l’Alcarràs tallen l’avanç d’un rival de l’Atlètic Lleida.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va superar ahir l’Alcarràs per 0-2 en un partit que confirma la seua millora. Els d’Eufemio García encadenen així la segona victòria després de la que van aconseguir la jornada passada contra el líder Mollerussa, després que anteriorment estiguessin quatre jornades sense guanyar. Per la seua part, l’Alcarràs seguirà penúltim a l’espera del que faci avui el Martorell, al sumar la quarta derrota seguida.

Va ser un partit molt gris, amb poques ocasions i amb moltes imprecisions per part dels dos equips. L’Atlètic Lleida va aprofitar la primera arribada clara per avançar-se en el marcador i va sentenciar en els últims compassos del duel.

El matx va començar amb una jugada ràpida de l’Alcarràs, que va acabar amb Toti rematant per sobre del travesser. Va ser l’única aproximació dels equips a la porteria contrària fins a la jugada del primer gol.

La primera diana va arribar al minut 60 en una jugada molt protestada per l’Alcarràs per un possible fora de joc. Gomà va guanyar l’esquena a la defensa per culminar una jugada ràpida que va significar el 0-1 per a un Atlètic Lleida que fins llavors no havia arribat a la porteria local.

Després del gol visitant, l’Alcarràs va avançar línies per buscar l’empat. Tot i així, els locals estaven molt imprecisos i no aconseguien connectar bé amb els atacants. En el minut 73 va arribar l’ocasió de gol més clara de l’encontre quan el local Sidahmed es va trobar sol davant de Pau, però va enviar la pilota per sobre del travesser.

L’Alcarràs va continuar buscant el gol de l’empat però en un error de la defensa va encaixar la segona diana, que deixava el partit dat i beneït.

El 0-2 va arribar a falta d’un minut del final, obra de Canadell, que va guanyar l’esquena a la defensa per superar el porter local amb un xut per sota.

Solsona i Borges dirimeixen avui un duel de colíders del subgrup El Solsona i el Borges juguen avui (16.30) un derbi lleidatà que decidirà qui es queda líder en solitari del grup 2B de Primera Catalana. Tots dos encapçalen la taula amb 20 punts, un més que el Mollerussa, i arriben a l’encontre després d’empatar en l’última jornada de la competició.