FUTBOL PRIMERA CATALANA

Triomf per seguir líder

El Borges supera per la mínima el Martorell en un partit en el qual no es va sentir còmode || Els locals van jugar amb deu bona part del segon temps

Un jugador del Borges i un altre del Martorell pugnen per controlar una pilota.

Un jugador del Borges i un altre del Martorell pugnen per controlar una pilota.MAGDALENA ALTISENT

El Borges va aconseguir ahir els tres punts contra el Martorell (1-0) en un partit travat i amb moltes pèrdues de pilota per part dels dos equips. Els del Baix Llobregat van plantejar una pressió alta al centre del camp que els locals no aconseguien superar per desplegar el seu joc habitual.

Durant els primers minuts la pilota no tenia amo i anava d’un equip a l’altre sense arribar gaire a les àrees. La jugada més ben trenada i transcendent del xoc es va produir al minut 40, quan Joan Domingo va centrar la pilota des de l’extrem i Montoy va rematar a gol i va fer pujar l’1-0 a l’electrònic.

La segona part va seguir amb el mateix guió, joc brusc, imprecisió, molts nervis i poques arribades. Al minut 59 el jugador local Joel va veure la targeta roja i va deixar els locals amb un menys, la qual cosa va complicar encara més les coses a un Borges molt poc encertat. Els del Baix Llobregat van veure l’oportunitat i van pressionar, però la defensa blanca es va mantenir ferma. El Martorell només va tenir una ocasió clara per marcar. Va ser al minut 78 amb un tret potentíssim de Gámez a què Xammar va respondre amb una espectacular parada.

Amb aquesta victòria, els de Manel Cazorla mantenen el liderat i la imbatibilitat una setmana més. Precisament el tècnic local va ser crític amb el joc del seu equip després del duel. “Ells han jugat al que volien i nosaltres hi hem caigut de quatre potes”, va explicar. “El més positiu del matx són els tres punts i no haver encaixat gol”, va concloure Cazorla.