Partit gris amb triomf local

L'Atlètic Lleida va tirar d'efectivitat al tram final per doblegar un bon Tàrrega || El d'Edu Berrocal van encaixar els gols quan millor estaven i allarguen així la mala ratxa de resultats

Dani Vargas, de l’Atlètic Lleida, intenta batre Albert Alfonso, que evita el gol amb el peu.POL PUERTAS

El duel lleidatà de la jornada de dissabte va estar marcat pel respecte i la igualtat i només un parell de fogonades al tram final van decidir el signe del derbi per a l’Atlètic Lleida (2-0) contra un Tàrrega que va materialitzar un bon partit. El matx va començar amb els blaugranes ben ordenats sobre el terreny de joc i buscant la porteria de Mora quan podien. Així va arribar la primera ocasió de les botes de Maikel als deu minuts de joc.

L’Atlètic Lleida, per la seua part, xocava contra la defensa del Tàrrega i només generava perill a pilota parada, tant en faltes com en algun córner. Sí que podria haver-se mogut el marcador abans del descans, si Issey per al Tàrrega o Vargas per als locals haguessin estat més encertats, però es va arribar al descans sense gols.

Eufemio García, el tècnic de l’Atlètic Lleida, va moure la banqueta amb un doble canvi al sortir de vestidors, però continuava sense trencar-se l’igualada. Un dels jugadors de refresc, Moragues, que tornava de lesió, va tenir un parell d’atansaments perillosos, però van acabar en res.

També va tenir el gol Issey, però el seu cop de cap no va acabar en gol per poc. Quan es creuava l’últim quart d’hora d’encontre, Pau Mora va desbaratar la millor ocasió dels visitants i poc després, s’obriria l’electrònic, quan millor estaven els visitants.

Aroca va aprofitar una bona jugada individual de Roger Canadell per batre Alfonso (1-0) al 80 i amb el Tàrrega a la desesperada va arribar la sentència. Tuto va recollir el rebuig d’una falta a favor del Tàrrega i va aprofitar que havia pujat a rematar fins al porter per marcar a plaer (2-0) i rubricar la quarta victòria dels seus en els últims cinc duels.

El Tàrrega ja encadena nou jornades sense guanyar i intentarà acabar amb la mala ratxa diumenge contra el Martorell.

ALCARRÀS

L’Alcarràs, en el debut de Jordi López Mena com a entrenador, va resistir fins al descans, amb alguna ocasió de gol, però no va poder frenar les envestides del Can Vidalet a la segona meitat (0-4).

Els d’Esplugues van sortir molt endollats després del pas pels vestidors i un doblet de Capitán va deixar el partit vist per a sentència.

Amb dos gols d’avantatge, els visitants van augmentar la renda amb un golàs al límit de l’àrea (0-3) i van aprofitar que els locals ja havien claudicat per marcar el quart gol al 76.

L’Alcarràs intentarà rescabalar-se de la derrota aquest mateix dimecres rebent el Martorell, tots dos amb 11 punts.

No obstant, va explicar que “la millor valoració és el resultat. El club vol ser al més amunt possible i aquest és el meu objectiu”.

“La valoració és el resultat, 2-0 i poca cosa més” n Malgrat aconseguir els tres punts, el tècnic local, Eufemio García, va admetre que “ha costat molt. No sempre es pot jugar bé ni al cent per cent, i avui ens ha passat”.