El Borges exerceix de líder

L'equip de les Garrigues va haver de remuntar un gol en contra per superar el Sant Just || Amb aquests tres punts seguirà una setmana més al capdavant del seu grup de Primera Catalana

Una jugada del partit d’ahir entre el Borges i el Sant Just.

Una jugada del partit d’ahir entre el Borges i el Sant Just.MAGDALENA ALTISENT

El Borges va superar ahir el Sant Just en un bon partit en què el líder va exercir com a tal i va remuntar un gol en contra, gràcies al joc col·lectiu i de qualitat dels jugadors. Els de Manel Cazorla van començar el xoc dominant el joc davant d’un Sant Just molt a sobre dels blancs.

Malgrat tot, les triangulacions dels de les Garrigues superaven constantment la xarxa que van teixir els visitants al centre del camp. Al minut 20 una gran combinació entre Edu Vives i Ramonet va acabar amb un xut d’aquest últim que va bloquejar Berché. A més, al minut 28, Pelegrí va rematar un córner vorejant la porteria de Berché.

Tot i així, al cap d’un minut va arribar el gol visitant quan Jan va fer pujar el 0-1 en el marcador amb un potent tret des de la frontal. Després d’anotar, el Borges va tenir uns minuts de desconcert que els visitants no van saber aprofitar.

Tanmateix, aviat el Borges va recuperar les regnes del duel i al minut 40 va igualar l’electrònic després que l’àrbitre assenyalés un penal sobre Toldrà, que va convertir Iker Cid. Instants abans del descans, va marcar el seu segon gol al rematar de cap Domingo un rebuig de Berché (2-1).

Al segon temps, al minut 64, una gran jugada de Ramonet va arribar als peus de Cid, que va anotar el tercer gol per als locals (3-1). Barco, amb un gran tir des de fora de l’àrea, i Jan pel Sant Just, van tenir dos oportunitats clares per anotar, però el lluminós ja no es va moure.

Cazorla: “Hem fet un partit molt seriós”

El tècnic del Borges, Manel Cazorla, va explicar que el seu equip va fer “un partit molt seriós”. “Penso que hem fet els millors primers 15-20 minuts de la temporada i hem tractat molt bé la pilota”, va afegir.

Pel que fa a l’encontre, Cazorla va dir que el seu equip va rebre el gol “en el seu millor moment. Hem tingut uns minuts de nervis però hem sabut recuperar-nos, ja sabíem que ens enfrontàvem a un bon rival, que els agrada també tenir la pilota”, va concloure.