El Borges perd i es deixa el liderat i la imbatibilitat

L’onze inicial que va presentar el Borges al camp del Can Vidalet.

L’onze inicial que va presentar el Borges al camp del Can Vidalet.JAN

El FC Borges va perdre ahir el partit, la imbatibilitat i el liderat al Municipal El Molí davant del Can Vidalet (2-1).

El fins ahir líder va sortir amb molta empenta i en el primer minut ja va tenir una ocasió amb un xut creuat de Xavi Toldrà que va sortir fregant el pal.

A partir del minut 15, el Can Vidalet va començar a dominar i la jugada fatídica va arribar en el minut 21, quan una centrada de l’equip local la va desviar Brian dins de la seua porteria (1-0). Aquest gol va caure com una galleda d’aigua freda als lleidatans, que tenien el matx molt controlat. Tot i així, amb el pas dels minuts, els de les Garrigues es van refer i van tornar a agafar el comandament del joc forçant uns quants córners consecutius. L’últim va servir per empatar el partit en el minut 44, per mitjà d’Iker Cid (1-1).

Tot just iniciar-se la segona part es van veure les intencions del líder. Barco en el 51’ i Domingo en el 64’ haurien pogut capgirar el marcador.

Tot i així, quan el Borges estava millor va arribar el segon per als locals amb un xut ajustat de Mallol (2-1).

Arran del segon gol local el Borges va avançar encara més les línies, però va ser incapaç de marcar i el xoc va acabar amb victòria dels locals per un ajustat 2-1.

Després del xoc, el tècnic local Manel Cazorla va voler donar un toc d’atenció als seus rivals. “Que ningú no ens doni per morts. Queden dos jornades, que ningú dubti que lluitarem pel liderat”, va dir l’entrenador. “La nostra primera derrota arriba en la jornada 16, la qual cosa significa que hem fet les coses molt bé”, va afegir.