HOQUEI PATINS

El Llista torna a conquerir Europa

L'equip lleidatà guanya el seu tercer títol continental després de derrotar el Sarzana italià per 5-3

El Llista torna a conquerir EuropaAntonio Lopes / WSERH

El Lleida Llista ha aconseguit un triplet històric, en conquerir el seu tercer títol europeu de forma consecutiva després de guanyar la final disputada a Andorra al Sarzana italià (5-3), que ha arribat a avançar-se per 0-2.

Els jugadors d’Albert Folguera mai no han perdut la fe en la remuntada i de la mà d’Oriol Vives, el MVP de la final amb quatre gols anotats, han remuntat en la segona part. El gironí, el pitxitxi de l’equip aquesta temporada en l’OK Lliga, ha retallat distàncies als sis minuts de la represa i li ha donat la volta al marcador amb tres gols en tot just un minut (4-2). El cinquè gol d’Andreu Tomàs i l’actuació de Martí Serra, que ha parat una falta directa i un penal als italians, han acabat per sentenciar la final i han segellat el tercer títol europeu seguit del Llista, que ja havia estat campió en 2018 i 2019 (el 2020 es va anul·lar el torneig pel coronavirus), ambdues edicions disputades en l’Onze de Setembre de Lleida. El Llista es converteix així en el primer club que encadena tres títols seguits en la història del segon torneig continental.