FUTBOL COPA LLEIDA

El Balaguer passa a semis

Els de la Noguera, que portaven quatre gols de renda de l'anada, tornen a guanyar el Borges || Roi, ex del conjunt local, va marcar els dos dels visitants

El Balaguer va golejar el Borges en el partit d’anada i ahir va tornar a guanyar per accedir a semifinals.JB

El Balaguer, que va obtenir una còmoda renda en el partit d’anada (4-0) va passar ahir a semifinals de la Copa Lleida després de guanyar de nou el Borges (1-2). El partit es presentava com un repte complicat per als d’Iván Cristino i va agafar més dimensió quan Roi va fer pujar el 0-1 al marcador al minut 6 després de rematar de cap una centrada des de la banda. Però poc va durar l’alegria del Balaguer, ja que tres minuts després Sànchez va empatar amb un xut ras des de dins de l’àrea petita (1-1).

El Balaguer es va mostrar molt ben situat davant d’un rival imprecís i això va propiciar el segon gol visitant al 19, quan Roi, ex del Borges, es va plantar davant de Purroy, que va batre per sota (1-2).

A partir del segon gol, el joc encara va ser més imprecís i només hi va haver una ocasió destacable per cada equip abans del descans. Sánchez, per part del Borges, va disparar fora davant de Peguero. Llusà, pel Balaguer, va tenir un xut que va passar fregant el pal de Purroy.

La segona part va arrancar amb el mateix guió, molt joc brusc i poques arribades. Va destacar una ocasió de Patrick només davant de Peguero, un xut potent però llunyà d’Edu Vives per part local i un xut fora de Sànchez per part del Balaguer. Al minut 79, el Borges va tenir l’ocasió més clara de la segona meitat, però el xut de Tommy, quan ja entrava per l’escaire, va ser desviat a córner per Peguero. Molt haurà de millorar l’equip de Cristino a Primera Catalana, mentre el Balaguer va causar una bona sensació i serà un rival a batre a Segona Catalana.

D’altra banda, el Tàrrega rep avui (18.30) l’Alcarràs i l’Atlètic Lleida el Cervera (19.00). Demà es completarà el quadre de semis amb el duel entre Mollerussa i Solsona (18.00).