BÀSQUET LLIGA CATALANA FEMENINA 2

El CB Lleida cau davant d'un experimentat Viladecans

Obre la competició oficial demostrant que encara està en creixement

El CB Lleida va debutar a la Lliga amb una derrota a Viladecans.

El CB Lleida va debutar a la Lliga amb una derrota a Viladecans.VILABÀSQUET VILADECANS

L’Ekke CB Lleida va obrir ahir la seua participació a la Lliga Catalana Femenina 2 amb una derrota (59-42) a la pista del Viladecans, un rival més experimentat que el conjunt d’Albert Puig. Les lleidatanes, amb falta de rodatge, van demostrar que encara estan en creixement i no van estar gens encertades en atac. Al final, les locals van guanyar per 17 punts i van complicar la classificació del CB Lleida per a la següent ronda.

El primer quart va tenir un alt ritme anotador i només un 2+1 de Claudia Pérez va decantar la balança a favor del Viladecans (18-15). El CB Lleida va començar a tenir problemes per anotar i les locals se’n van anar en el lluminós. Silva va posar els 10 punts de marge amb el 29-19 i la mateixa jugadora va establir el 34-24 amb el qual ambdós equips es van encaminar cap als vestidors.

En el tercer parcial, va continuar dominant el Viladecans, amb facilitat per anotar i superant els 20 punts de diferència al marcador (45-24). El marge es va mantenir, amb un CB Lleida intentant millorar en el seu joc defensiu. Ho va aconseguir en un últim quart ple d’errors, en què va deixar les locals en només 7 punts.

Les lleidatanes descansen a la Lliga Catalana el proper cap de setmana i el dissabte 18 rebran al Barris Nord el Segle XXI, un altre dels equips potents amb els quals es trobarà aquest curs.

L’Alpicat debuta avui a la Lliga rebent a la seua pista el MartorellEl Cochesinternet.net Alpicat debuta avui (19.30) a la Lliga Catalana EBA rebent a la seua pista el Martorell en la primera jornada del grup 4, que completen Igualada i Esparreguera. L’equip vinculat a l’ICG Força Lleida de la LEB Or posarà a prova la seua capacitat amb un dels rivals més potents de la categoria, abans de visitar el dissabte 11 l’Esparreguera. Només accedirà a la següent fase de la competició el campió de cada un dels vuit grups, per la qual cosa l’equip de Cotonat espera començar la Lliga Catalana amb bon peu davant dels seus aficionats.