FUTBOL COPA LLEIDA

El Tàrrega passa ronda

Els blaugranes vencen també a casa i es classifiquen per a les semifinals || L'Alcarràs s'avança i els locals sentencien amb gols de Valls i Hichem

Una acció del partit disputat ahir al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega.

Una acció del partit disputat ahir al Municipal Joan Capdevila de Tàrrega.LAIA PEDRÓS

La UE Tàrrega es va classificar per a les semifinals de la Copa Lleida a l’eliminar ahir l’Alcarràs per un 3-1, en el còmput global de l’eliminatòria de quarts. L’equip de l’Urgell es va imposar en els dos partits: el primer, disputat a Alcarràs, per 0-1 (gol de Houssam) i en el segon, disputat ahir al Municipal Joan Capdevila, per 2-1. Pau Sánchez va avançar l’Alcarràs, però Oriol Valls i Hichem van remuntar el matx per al Tàrrega, que va jugar a un gran nivell en els 180 minuts de l’eliminatòria.

En el duel d’ahir, el Tàrrega va ser dominador a la primera meitat, malgrat que l’Alcarràs s’avancés en el marcador amb un gol de falta directa de Pau Sánchez en el minut 6 (0-1). No obstant, el Tàrrega es va refer i va tenir dos clares ocasions per empatar al 22 i al 25, a peus d’Oriol Valls i Sergi Solé.

El porter de l’Alcarràs, Jose, va aturar aquestes dos accions, però no va poder fer el mateix amb un xut d’Oriol Valls el 26, que va empatar el partit després d’una gran jugada personal (1-1). Els blaugranes se n’haurien pogut anar amb avantatge al descans, però van desaprofitar una clara ocasió al 40.

La segona meitat va ser de domini local. Tot i així, l’equip del Segrià va tenir alguna ocasió per anotar el segon.

Qui va desfer la igualada va ser el Tàrrega, que va transformar el 2-1 en el 70, amb un gol de falta directa d’Hichem, que abans d’entrar va tocar el travesser. El gol va decantar el duel i va servir per encarrilar l’eliminatòria a favor dels locals, que s’enfrontaran al Balaguer en semifinals.

Els de la Noguera van eliminar el Borges per un sorprenent 6-1 en el global de l’eliminatòria, tenint en compte que el Balaguer juga a Segona Catalana, una categoria per sota del Borges i el Tàrrega.

Per tant, la ronda de semifinals, a partit únic, es presenta molt interessant.