FUTBOL COPA LLEIDA

El Balaguer passa a la final

Els de la Noguera van ser millors malgrat les baixes i es van imposar a un Tàrrega sense idees en la finalització de les jugades || Els locals van acabar amb nou per les expulsions de Pau i Sánchez

Una acció embolicada durant el partit entre Balaguer i Tàrrega.

Una acció embolicada durant el partit entre Balaguer i Tàrrega.JOAN BOVÉ

Un Balaguer superior va vèncer el Tàrrega a les semifinals de la Copa Lleida, en un partit en el qual els locals van acabar jugant amb 9 per les decisions de l’àrbitre, que va expulsar amb targeta roja directa Pau, al minut 87, i amb doble targeta groga Sánchez, per desplaçar lleument la pilota.

El Balaguer, amb un total de nou baixes a la plantilla, va afrontar el partit amb serietat i molt ben posicionat sobre el terreny de joc.

Per la seua part, el Tàrrega només va inquietar per mediació de Hichem, que va donar molta feina a la defensa local, com una oportunitat en la qual Aceituno, molt segur en les seues intervencions tota la tarda, va aconseguir desbaratar al minut 9. El mateix Hichem va tenir una altra gran oportunitat per marcar al minut 23, en una rematada que es va perdre per poc a l’esquerra del porter local.

L’ocasió més clara del primer temps per al Balaguer va arribar al minut 40, en una rematada d’Edu Raya per una passada de Sánchez.

A la segona part, el Balaguer va estirar les línies i va sortir disposat a apujar una marxa en el joc i, al minut 47, Edgar va rematar de manera impecable per marcar el primer gol del partit (1-0). Van seguir uns minuts de bon futbol per part del Balaguer i, al 76, Surroca, amb un potent xut des de fora de l’àrea, va establir el 2-0 que sentenciava el duel i l’eliminatòria.

A partir d’allà els locals van defensar el seu avantatge davant d’un Tàrrega impotent, que ho intentava tot però que no va comptar amb idees als metres finals.

La recta final del partit va ser tosca i dos jugadors locals, Pau i Sánchez, van ser expulsats. Malgrat tot, el partit ja no va registrar més canvis i el Balaguer es va classificar de forma merescuda per a la final de la competició.

El Mollerussa no va anar a jugar amb l’Atlètic Lleida i el comitè decidirà

El Mollerussa, que va anunciar divendres que no es presentaria a jugar el partit de semifinals de la Copa Lleida al camp de l’Atlètic Lleida, en protesta perquè el club de Cappont cobrava entrada als seguidors del club del Pla d’Urgell, va complir finalment l’amenaça i ahir no hi va acudir. L’àrbitre va fer constar la incompareixença del Mollerussa en acta i ara decidirà el comitè de competició.