FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa es mostra ambiciós i empata (1-1) en un bon partit de presentació davant de la Muntanyesa || Més de 600 espectadors al Municipal

El capità del Mollerussa s’adreça al públic durant la presentació.

El capità del Mollerussa s’adreça al públic durant la presentació.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa i la Muntanyesa van empatar (1-1) en un partit amistós de preparació que es va disputar amb molt bona assistència d’espectadors, mes de 600, al Municipal de la capital del Pla d’Urgell. El partit va servir també de presentació de l’equip a la seua afició de cara a la nova temporada de competició que tindrà el seu inici el primer cap de setmana d’octubre.

Els d’Alexis Pintó van sortir molt motivats i d’inici van portar la iniciativa, tant en la possessió de la pilota com en el comandament del matx.

La Muntanyesa va plantejar una bona pressió en els primers minuts per passar a replegar-se en defensa a la recerca de ràpides sortides en contraatac per intentar buscar l’esquena del Mollerussa. La primera part va ser molt vistosa, amb alternatives en el joc i ocasions per a ambdós equips, però es va arribar al descans amb l’empat inicial.

Ja a la segona part, els visitants es van avançar després d’una bona jugada per la banda que va acabar en una passada que Aumatell va rematar a la xarxa (0-1).

Malgrat el gol en contra, el Mollerussa no li va perdre mai la cara al partit i va mostrar molta ambició en el seu joc, amb bones arribades que no va poder concretar, però exhibint un joc de qualitat i toc, potser una mica exempt de profunditat. La Muntanyesa, per la seua part, es va parapetar en defensa per deixar passar els últims minuts i defensar la renda, però el Mollerussa no va desistir en els intents d’aproximació, va tancar el rival a l’àrea i finalment en el 89 Mballo va marcar el gol de l’empat, que feia justícia a un bon i equilibrat partit entre dos bons conjunts.

Al finalitzar el xoc, es va llançar una tanda de penals en la qual van resultar vencedors els visitants (8-9).