BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Palau, avui amb el Cadí

El conjunt de l'Alt Urgell s'enfronta avui al Saragossa després d'obrir la temporada amb un triomf contra l'Estudiantes || El pavelló podrà acollir 400 aficionats

Bernat Canut, en el partit de dissabte passat a la pista de l’Estudiantes.

Bernat Canut, en el partit de dissabte passat a la pista de l’Estudiantes.ÁREA 11

El Cadí torna a avui (20.00) al Palau per disputar un partit de Lliga Femenina sis mesos després i podrà comptar amb prop de 400 aficionats a les grades després que el Govern autoritzés ahir l’ampliació de l’aforament màxim (vegeu la pàgina 4). “Les jugadores són conscients que necessiten l’ambient del Palau i que el rival haurà de patir-ho i molt. Esperem que des del primer minut els aficionats que vinguin ens impregnin d’aquesta energia extra”, va assenyalar ahir el tècnic Bernat Canut sobre la presència de públic a la grada.

El conjunt de l’Alt Urgell arriba a la segona jornada amb la gran injecció de moral que va suposar l’estrena de dissabte passat amb una brillant victòria a la pista de l’Estudiantes (78-81), però Canut va advertir ahir que “és una cosa ja passada. El Saragossa té un gran equip i haurem de ser molt competitives per tenir opcions de guanyar. Tenen una plantilla amb molt de talent i experiència.

Hem de ser molt agressives en defensa per minimitzar els seus avantatges i intentar portar el ritme perquè pateixin durant els 40 minuts”. El tècnic espera poder comptar avui amb més minuts de Pujol i va afegir que “estem millor que a la pretemporada i millor que en el primer partit”. A més, el Cadí arriba al duel contra les aragoneses després que Irati Etxarri fos l’MVP de la primera jornada de la Lliga i Laura Peña, millor base.

“Les nostres jugadores són conscients que el rival ha de patir molt al Palau”, assenyala Canut

Vega Gimeno i Merritt Hempe, ex del Sedis, lideren el Saragossa, amb Anna Cruz i Zoe Hernández com les úniques que segueixen respecte al curs anterior. Dos incorporacions com Lara González i Antonia Delaere sumaran experiència i caràcter a l’equip aragonès.