L’AEM ha patit aquesta tarda la seua primera derrota a casa aquesta temporada (1-3). Ha estat davant de l’Osasuna, un dels grans favorits a l’ascens a la màxima categoria del futbol femení, en un partit en el qual el resultat final ha estat enganyós, ja que les lleidatanes han merescut millor sort, especialment en la segona part, en la qual han estat a punt de remuntar un 0-2 advers. El partit ha començat de la pitjor manera possible per a l’AEM, ja que en el minut 8, en una de les primera arribades del seu rival, ha encaixat el primer gol. Les locals han intentat reaccionar, però l’Osasuna ha posat terra pel mig en marcar una altra vegada en el minut 37. I quan semblava que s’arribaria al descans amb el 0-2, en l’última jugada l’AEM ha retallat distàncies gràcies a un autogol de les visitants. Això ha fet que les lleidatanes sortissin després del descans decidides a culminar la remuntada i han tingut diverses oportunitats per a això. Tanmateix, no hi ha hagut manera de marcar i, en canvi, l’Osasuna, en una arribada aïllada ha sentenciat el marcador amb el tercer gol en el minut 84.