El Força Lleida inicia la temporada amb una clara derrota davant de l'Estudiantes (98-73)

L’ICG Força Lleida ha encaixat aquest migdia una clara derrota en el primer partit de la Lliga, en la pista del màxim favorit a l’ascens, l’Estudiantes, per 98-73 . El partit sempre ha estat dominat pels locals, animats per més 7.500 aficionats en el WiZink Center, una assistència més que inusual en els partits de la LEB Or. Després d’uns primers minuts de tempteig, el marcador era de 15-11 cap a la meitat del primer quart, però llavors l’Estudiantes ha premut l'accelerador i acabat dominant aquest primer parcial per 23-17. L’ICG no ha donat el seu braç a tòrcer i en l’inici del segon quart s’ha atansat fins el 29-26. Llavors, els locals han firmat un parcial de 9-0 i ja han mantingut a distància a l’equip de Gerard Encuentra, que ha arribat al descans deu punts  per sota (47-37). En el tercer quart, el Força Lleida ha anat fent la goma i s’ha atansat a 7 punts en diverses ocasions, l’última quan el lluminós marcava 58-51, però una nova escomesa de l’Estudiantes li ha donat 11 punts d’avantatge al final d’aquest quart (67-56). Ha estat el principi del final, perquè els d’Encuentra, encara mancats d’efectius, s’han vist impotents per evitar que els locals anéssin ampliant la distància cada vegada més fins acabar el partit amb 25 punts d’avantatge (98-73). Al marge de la gran diferència respecte al nombre de jugadors disponibles, una de les claus ha estat que l’Estudiantes ha estat pletòric des del triple, amb 14 encerts de 29 intents, pels només 8 de 25 dels lleidatans. El millor del Força Lleida ha estat Michael Carrera, amb 22 punts i 23 de valoració, mentre que Albert Lafuente ha anotat 13 punts.