AUTOMOBILISME CAMPIONAT D?EUROPA D?AUTOCRÒS

Mollerussa atorga títols

El Circuit del Parc de la Serra va decidir els títols continentals en totes les categories || Ares Lahoz va entrar a la final en la categoria de Bugui 1.600

Una de les carreres que es van disputar ahir al Circuit del Parc de la Serra.

Una de les carreres que es van disputar ahir al Circuit del Parc de la Serra.MAGDALENA ALTISENT

El Circuit del Parc de la Serra de Mollerussa va coronar ahir els diferents campions continentals, després de la disputa de la jornada final del Campionat d’Europa d’Autocròs i el de Carcross.

Va ser un gran final de temporada en el qual es van proclamar campions continentals Florent Tafani en Superbugui; Timo Pähler en Bugui 1.600 i Ondrej Medlík en Júnior Bugui, amb David Méat proclamant-se Campió d’Europa de Carcross. El circuit del Pla d’Urgell també ha acollit la quarta ronda del FIA Cross Car Academy Trophy, categoria en la qual competeixen les futures estrelles d’autocròs, ral·li cross i ral·lis.

Els pilots locals Gil Membrado i Pol Duran van protagonitzar una gran actuació.

Membrado va aconseguir sumar el màxim de punts a la final, i va firmar una victòria que l’atansa una mica més al títol..

En la categoria Bugui 1.600, la pilot de Mollerussa Ares Lahoz va aconseguir classificar-se per a la final. El txec Jakub Novotny i el luxemburguès Kevin Peters es van emportar les victòries en el Heat 2 i en el Heat 3, respectivament, mentre que Joan Enric de María i Ares Lahoz van lluitar en tot moment pels llocs d’honor, per obtenir la tercera i la cinquena posició en les dos mànegues.

Lahoz va entrar a la final a l’acabar segona en la primera semifinal, no així De María, però a la final la de Mollerussa va acabar última després de veure’s implicada en una carambola de la qual va poder sortir, però ja sense opcions. L’Escuderia Mollerussa ha passat amb nota l’examen d’organitzar una competició internacional de gran nivell, en la qual hi ha hagut brillants carreres.