L'Alcarràs mereixia més premi contra el Martorell

L’Alcarràs no va tenir sort davant del Martorell i no va poder passar de l’empat.MAITE MONNÉ

El Alcarràs va jugar un bon partit, però no va poder passar de l’empat (1-1) davant del Martorell. Després del tempteig entre els dos conjunts durant els primers minuts, la primera ocasió va ser per als locals en el 23 en una bona jugada d’equip. El Martorell, per la seua part, va tenir-ne una en un servei de falta que Domingo va aturar amb encert. En el minut 40 Ouakkati va avançar l’alcarràs al culminar una gran jugada personal (1-0).

Ja a la segona, l’Alcarràs va tenir alguna bona ocasió que no va aprofitar. En el minut 68 el local Sánchez va veure una rigorosa targeta roja. El Martorell va passar a dominar. En el 87 i després d’una falta prèvia a Domingo, Francitorra va fer l’empat (1-1). L’Alcarràs hauria pogut sentenciar en una falta però la pilota va sortir per poc.