FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Alcarràs guanya amb 10

Els del Segrià s'emporten el derbi en el minut 93, malgrat jugar els últims 20 en inferioritat per una nova expulsió || El Tàrrega va inquietar poc la meta local

Una acció del partit d’ahir entre l’Alcarràs i el Tàrrega.

Alcarràs i Tàrrega es van enfrontar ahir en un partit que va estar igualat fins al temps afegit, quan un gol de Ribes va decantar la balança per a l’equip local, que va jugar els últims 20 minuts en inferioritat numèrica (0-1). Si el gol va tardar tant a arribar va ser perquè les ocasions no van ser gaires, ni tampoc gaire clares. L’Alcarràs va sortir a dominar el partit, però la major part de l’acció del primer temps va transcórrer al centre del camp, ja que el Tàrrega defensava molt bé la seua àrea i l’equip local no trobava la manera de crear perill.A l’inici del segon temps, l’equip local va posar una marxa més per obrir el marcador, davant d’un Tàrrega que mantenia les seues línies defensives i no inquietava la porteria de Domingo.

El punt d’inflexió va arribar en el minut 69, quan Youssef i el porter visitant Oliveros van topar en una sortida de punys del porter. L’àrbitre va amonestar el jugador local, que ja tenia una groga, i va deixar l’Alcarràs amb deu. Una situació que es repeteix per a l’equip de Jordi López, ja que ha acabat en inferioritat en els seus últims tres partits.El Tàrrega va fer un pas endavant, però es va trobar amb un Alcarràs que va saber atacar bé l’esquena de la seua defensa.

Després de dos tímids avisos, en el 92 els locals van forçar un córner que acabaria en el gol. El córner va acabar a peus de Ribes que, al racó de l’àrea petita, va enviar la pilota a l’escaire (1-0). No hi va haver temps per a més i l’Alcarràs va sumar un triomf que el manté a la part alta, mentre que el Tàrrega és penúltim amb 4 punts.

Jordi López: “Guanyar amb deu dona una moral molt important”L’entrenador de l’Alcarràs, Jordi López Mena, va destacar el treball de l’equip, que li va permetre guanyar en inferioritat numèrica. “Guanyar amb deu dona una moral molt important”, va dir López, tot i que va lamentar que “una acció polèmica ens torna a anar en contra”, després d’una ratxa de 3 partits acabant amb un menys. Al marge de l’expulsió, López va considerar que “hem estat superiors gran part del partit”.

Per la seua part, el tècnic del Tàrrega, Càndid Viladrich, va considerar que l’equip “no ha sabut explotar les seues virtuts per fer mal al rival” i va afegir que “cap dels dos equips ha estat encertat en atac. Era un partit de 0-0”.