HOQUEI PATINS OK LLIGA

Estrena amb victòria del Vila-sana

El Vila-sana obre la nova temporada amb un triomf a la pista del Vilanova || Les del Pla guanyaven per 0-3 a l'inici de la segona meitat però no van aconseguir tancar el partit fins als últims minuts

Laura Barcons va batre en dos ocasions ahir la portera del Vilanova Baldrich.

Laura Barcons va batre en dos ocasions ahir la portera del Vilanova Baldrich.HOCKEY GRAFIAS

El Club Patí Vila-sana va començar l’OK Lliga 2021-2022 amb una victòria treballada a la pista del CP Vilanova (2-4), en un partit que va dominar durant molts minuts però que no va aconseguir tancar fins als últims instants, malgrat gaudir de moltes ocasions de gol i d’un avantatge de 0-3 a l’arrancada del segon temps. La zona imposada pel quadre barceloní se li va ennuegar a les del Pla d’Urgell, que no van saber trobar la tecla per trencar-la. D’ocasions no els en van faltar, però sense la precisió final per transformar-les en gol.

No va ser fins als darrers minuts de la primera meitat quan van poder trencar la igualada. Una diana de Luciana Agudo i una altra de Laura Barcons van donar un còmode avantatge a les de Lluís Rodero al descans.A la tornada dels vestidors encara se’ls va posar el duel més de cara amb el gol de Victòria Porta al minut i mig de la represa. Semblava que el matx estava pràcticament sentenciat, però el Vila-sana no el va acabar de tancar i va deixar viu el Vilanova, que abans de retallar distàncies va errar un penal comès per Vale Fernández, que va veure la targeta blava.

Sandra Bento va aturar el llançament d’Angrill, però no va poder fer res vuit minuts més tard en una altra jugada a bola aturada, aquesta vegada una falta directa per exclusió de Maria Porta. Pascual no va fallar i va posar el Vilanova en el partit. L’elèctronic encara es va ajustar més quan Córdoba va fer pujar el 2-3 quatre minuts després.

Rodero va parar el partit i el Vila-sana va passar a controlar el joc, però sense concretar les ocasions. No va ser fins que faltaven 1:41 minuts per al final quan Barcons va anotar el definitiu 2-4. El Vilanova encara va gaudir d’una directa per l’exclusió de Victòria Porta, però Bento va aturar el tret de Pascual.

També la va tenir el Vila-sana per la desena falta del rival, però Agudo no va encertar a marcar en les dos oportunitats, ja que l’àrbitre va fer repetir la falta.