Victòria de prestigi del Borges

El Borges guanya 'in extremis' un gran rival com el Viladecans, que va tenir la possessió de la pilota || Els locals van protestar a l'àrbitre l'anul·lació d'un gol

Un jugador del Borges s’escapa amb velocitat amb la pilota perseguit per un rival.MAGDALENA ALTISENT

Victòria de prestigi del Borges contra un dels millors equips de la categoria. L’equip de les Garrigues es va trobar davant un rival molt ràpid i amb molt bon tracte de la pilota, encara que un gol de Marvin anul·lat als locals i molt protestat per l’afició al minut 23 va donar més ales als del Baix Llobregat. El duel es va iniciar amb un clar domini del joc per part dels barcelonins encara que no arribaven a l’àrea de Xammar, mentre que el Borges estava molt ben plantat sobre el terreny de joc.

Molt aviat, en la primera arribada del Borges (minut 12), una bona centrada per banda esquerra de Joel arribava a Juclà, que es plantava davant del porter visitant i el batia per sota (1-0).Al 23 va arribar la jugada més polèmica i molt protestada per l’afició local quan Joel li va donar una gran passada a Marvin i aquest es va anticipar al porter visitant per marcar un gran gol. Tanmateix, va ser anul·lat per l’àrbitre a instàncies de l’assistent per presumpta falta al porter, malgrat que prèviament l’havia concedit. Juanjo Serrano i Juclà van disposar després de bones ocasions per ampliar el marcador a favor del Borges.La segona part va ser un monòleg per part del Viladecans, encara que el Borges va poder marcar al minut 75 quan Mansilla va fer treballar Sánchez.

Seguia i seguia el domini visitant sense crear ocasions fins al minut 86, quan Espinosa va posar l’1-1. Enmig del domini visitant, el Borges va llançar una contra al minut 89 i Montoy portava el deliri a les grades de l’estadi (2-1).El tècnic del Borges Iván Cristino va assenyalar que “estem contents i més després d’haver patit. Era un rival complicat perquè té jugadors de qualitat, però sabíem que li podíem fer mal”.