El Borges remunta per mantenir la imbatibilitat al Ramon Espasa

L’Alcarràs es va mostrar molt superior a la primera part.

L’Alcarràs es va mostrar molt superior a la primera part.JAN

El Borges va rescatar un punt a l’empatar contra un Alcarràs que podria haver golejat si no hagués estat per la gran actuació de Xammar. L’equip visitant va acorralar d’inici el Borges a la seua àrea, va dominar el joc i es va avançar amb dos gols de Font i Youssef (0-2). Joel, de penal, en un petit parèntesi en el domini aclaparador visitant, va retallar distàncies en el marcador (1-2).

Va poder arribar l’1-3, al minut 35, en un un contra un de Sidahmed amb Xammar, que va desbaratar. Al 36 Juclà va rematar a gol una falta llançada per Joel (2-2). A la segona part el joc es va equilibrar.

En el minut 50 Estany va estar a punt de marcar però el seu tret va sortir fregant el pal. Montoy va rematar alt en una falta servida per Joel al 66 i al 80 el mateix Joel va tenir la seua ocasió en una gran bolea que es va perdre per poc.