HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Golejada per ser líder

El Vila-sana atropella el Girona per sumar la quarta victòria del curs i situar-se primer de la Lliga || Vale Fernández i Victòria Porta van firmar un hat-trick

Victòria Porta, que va firmar tres gols, controla una bola durant el partit d’ahir.JOAN GÓMEZ

El Club Patí Vila-sana va passar ahir per sobre del Girona, que va golejar per 10-0, un resultat que li permet situar-se, gràcies al seu millor average, líder de l’OK Lliga femenina per primera vegada en la seua història. Ni les baixes importants de Laura Barcons, per un problema físic, ni de l’argentina Luciana Agudo, que es troba al seu país per motius personals, van impedir al quadre del Pla d’Urgell sumar la quarta victòria de la temporada, en sengles partits, que el situen al capdavant de la classificació empatat a punts amb Manlleu i Igualada, que també van guanyar ahir. El duel es va posar molt aviat de cara per a les lleidatanes.

Encara no s’havia complert el segon minut de joc quan Victòria Porta, d’un tret llunyà, feia pujar el primer gol. El Vila-sana va exercir un domini gairebé absolut, però li faltava definició en atac. En aquest aspecte va estar sobrada Victòria Porta, que als 9 minuts va anotar el segon del seu compte.

Superat l’equador del primer temps, Flor Felamini situava el 3-0 al transformar un penal forçat per ella mateixa.El matx semblava decidit, però el Girona va donar un avís tot just arrancar la segona meitat, però Forns va fallar una falta directa. Tres minuts després Vale, de penal, va situar el 4-0 que va ser clau. A partir d’allà van anar caient un rere l’altre els gols lleidatans, tres dels quals obra de les del planter del filial Rita Solsona, que va firmar un doblet, i Aldana Italia, que va tancar el compte.