El líder remunta un bon Balàfia i segueix invicte

Un defensa de l’Alpicat pressiona un jugador del Balàfia, que intenta superar-lo.GERARD HOYAS

L’Alpicat va aconseguir vèncer el Balàfia en un partit disputat, que va començar amb una gran primera meitat del conjunt local, que van avançar-se en els primers minuts (1-0, 17’). Malgrat tot, l’Alpicat va aconseguir empatar el duel abans del descans gràcies al gol de Vendrell. A la segona meitat, l’Alpicat es va avançar al cap de pocs minuts i, malgrat els intents dels locals per igualar el marcador, Vendrell, de nou, va sentenciar el matx (1-3, 79’) de manera que va deixar l’Alpicat com a líder invicte amb 32 punts, deu victòries i tan sols dos empats en dotze partits.

El Balàfia, per la seua part, és cinquè amb 19 punts.