HOQUEI OK LLIGA

Victòria per començar l'any

El Finques Prats Lleida venç a la difícil pista del Caldes en un partit en el qual sempre va anar davant || Jepi Selva i Oriol Vives, amb dos gols cada un, i Bruno di Benedetto, els anotadors

Els jugadors del Llista, ahir a Caldes en els moments previs a l’inici del partit.F.R.

El Finques Prats Lleida va començar el nou any amb la mateixa dinàmica guanyadora amb què va tancar l’anterior. Va aconseguir un sòlid i convincent triomf a la sempre difícil pista del Caldes (3-5), amb la qual cosa consolida la tercera posició a la taula i obre més bretxa amb un rival directe en el tancament de la primera volta. El Llista va jugar un partit molt seriós i va sumar tres punts molt valuosos.

Va defensar amb ordre davant d’un rival que va afrontar el matx amb alguna baixa i que no es va rendir en cap moment. Els d’Albert Folguera sempre van anar davant en el marcador i, cada vegada que va marcar el Caldes, va saber respondre ràpid per mantenir el seu avantatge.Ambdós equips van oferir un xoc vibrant i amb ritme. Semblava clar que qui marqués primer seria qui tindria la victòria més a prop, però les diferències van ser sempre mínimes.

Oriol Vives va avançar el Llista amb un gran gol en el minut 9 i això va donar més tranquil·litat a l’equip. La sortida de Ferran Rosa va aportar més grapa al Caldes i va ser aquest jugador el que va empatar amb una potent rematada des de lluny (1-1, 16’).Tot seguit, Jordi Badia, sempre incisiu, va estavellar la bola al pal i poc després, Jepi Selva, el golejador de l’equip, va anotar l’1-2 en una contra perfecta (20’). Xavi Rovira va tornar a empatar per als locals al transformar una falta directa (2-2, 21’) i, a menys de dos minuts per al descans, Oriol Vives va fer el 2-3 amb una altra falta directa.Un altre llançament directe va permetre a Xavier Rovira empatar (3-3, 37’), però de nou la resposta del Llista va ser letal.

Bruno di Benedetto, molt atent a una bola solta, va anotar el 3-4 en el minut 38, i al 40 Jepi Selva va firmar el doblet amb una rematada llunyana (3-5). Tots dos equips haurien pogut marcar de nou, però Martí Serra va parar un penal a Rovira en el minut 44 i Beltrán, un llançament directe a Oriol Vives en el 48.

“La clau ha estat que ells no s’han avançat mai”

L’entrenador del Finques Prats Lleida, Albert Folguera, es va mostrar molt satisfet per la victòria, en un partit en el qual el seu equip va jugar “molt seriós” i va destacar que “la clau ha estat el fet que ells no han anat mai davant i això ens ha anat molt bé”.

Va reconèixer que el Caldes “tenia tres baixes i oh han notat” i que malgrat aquesta circumstància “ens han pressionat, però sempre hem estat molt ordenats”.Folguera, que va admetre a la prèvia que el preocupava com reaccionaria l’equip després de l’aturada nadalenca, va destacar el joc del seu equip. “No saps mai com reaccionaràs, ens hem entrenat poc amb tantes festes, però una vegada més hem tornat a competir molt bé. Hem sabut estar en el partit quan tocava” i va afegir que, “a més, a la primera part hem estat molt bé en les accions a bola aturada”.