L'Alcarràs suma un punt en un disputat partit

Youssef Ouakkati, jugador de l’Alcarràs, avançant amb la pilota cap a la porteria rival.JORDI ECHEVARRIA

L’Alcarràs va aconseguir sumar ahir el seu primer punt del 2022 després d’empatar 0-0 amb el Viladecans, en un partit amb poques ocasions, però disputat fins a l’últim minut i en el qual tots dos equips van oferir un bon joc. L’Alcarràs, que arribava d’una derrota en l’anterior jornada, va començar el partit amb el domini de la pilota i, en el minut 4, va tenir la primera ocasió als peus de Youssef. Malgrat la bona posada en escena, l’equip dirigit per Jordi López no va poder generar gaire perill a l’àrea del Viladecans, que va sortir ben posicionat en el camp.

Poc abans que l’àrbitre assenyalés el final de la primera meitat, Youssef ho va tornar a intentar amb una jugada personal que va culminar amb un xut llunyà fora de la porteria rival.El Viladecans, que compta amb un bon equip aquesta temporada, va arribar al descans sense tenir cap ocasió perillosa davant la porteria defensada per Made.Després del pas pels vestidors, el conjunt visitant va sortir reforçat i, a la segona part, el Viladecans va donar la seua millor versió. En el minut 62, l’equip visitant va tenir una clara ocasió amb un rematada de cap d’Isma que el porter de l’Alcarràs va poder desviar.Els locals ho van continuar intentant i en el minut 83 van tenir l’ocasió més clara del partit, amb una jugada personal d’Emmanuel, que va entrar en el 64 per substituir Faci.En els últims minuts del partit, el Viladecans va tenir l’oportunitat d’avançar-se amb una nova ocasió d’Isma de cap, que els locals van allunyar per evitar el gol. Al 90, l’Alcarràs va disposar de l’última ocasió del partit amb una jugada a pilota aturada que no va saber aprofitar.Amb aquest empat, l’Alcarràs es posa en desena posició, empatat a punts amb el Gavà i el Mollerussa, vuitè i novè respectivament, i es col·loca un punt per sobre de la zona de descens de categoria.