FUTBOL PRIMERA CATALANA

Golejada d'un Alcarràs letal

Derrota el Catllar amb una gran exhibició al contraatac que el situa setè a la taula || Els tarragonins van dominar per fases, però es van veure superats

Pau Prior, Jaume Vallverdú i Jordi Cortés.

L’Alcarràs va golejar (4-0) en un partit en el qual va exhibir el seu caràcter letal al contraatac davant d’un equip, el Catllar, que encara que en algunes fases va exercir el seu domini i va lluitar fins al final, es va veure superat pels de Mena, que va plantejar a la perfecció el partit, ajornat en el seu dia pels casos de Covid-19. El primer temps va ser de domini altern i en el minut 5 els tarragonins van tenir una ocasió molt clara per avançar-se, que va desbaratar el porter local. A partir d’aquest ensurt, l’Alcarràs va estar molt seriós al darrere i, vorejant la mitja hora, Youssef Ouakkabi va marcar l’1-0 amb un xut creuat.

Quan el Catllar semblava que es reposava, Iker va aprofitar la seua velocitat a l’esquena de la defensa per anotar el segon, després que el porter rebutgés el primer intent. Després del descans, Ouakkabi va sentenciar amb una brillant acció individual i Oró, a deu minuts del final, va marcar el quart gol. L’Alcarràs puja a la setena posició.

Jordi Cortés firma com a tècnic del MollerussaJordi Cortés és el nou entrenador del Mollerussa en substitució d’Alexis Pintó, que es va desvincular del club de mutu acord malgrat la victòria de dissabte contra el Gavà. Cortés, de quaranta-dos anys, serà l’encarregat de liderar la remuntada dels del Pla. Estava sense equip però té experiència a l’Alcarràs, el Balaguer i el Lleida Esportiu, i estarà acompanyat pel també balaguerí Pau Prior com a segon.