BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

Voregen la sorpresa

L'Ekke Lleida va tenir contra les cordes el líder Segle XXI, però va caure en un final d'infart || Comella va tenir l'opció de forçar la pròrroga però el triple no va entrar

L’equip va fer ahir un gran partit però es va quedar sense premi.

L’Ekke CB Lleida va veure truncada ahir la seua bona ratxa de resultats al perdre a la pista del líder, un Segle XXI al qual va tenir contra les cordes durant tot el partit, tot i que va acabar cedint en un final d’infart (66-63). Comella va tenir l’opció de forçar la pròrroga, però el triple no va entrar. El quadre lleidatà va arrancar molt encertat amb un parcial de 0-6, al que no van tardar les locals a capgirar amb un 8-0, per completar un primer assalt molt igualat (14-14), que seria la tònica de tot el duel.

L’inici del segon període va anar pel mateix camí, fins que l’encert del Segle XXI en el triple li va permetre anar-se’n fins a una màxima renda de cinc punts (28-23) superat l’equador del quart. Les d’Albert Puig van apujar el nivell defensiu i van arribar vives al descans (32-29). A la tornada dels vestidors, les barcelonines se’n van tornar a anar en el marcador gràcies a l’encert exterior, liderades per Buenavida, que ja acumulava 16 punts (39-33).

Però les lleidatanes no van abaixar els braços i van replicar amb un parcial de 2-9 que els va tornar el comandament del marcador (41-42). L’alegria va durar més aviat poc, ja que el Segle XXI va respondre amb un 13-2 al final del quart que li va permetre afrontar l’últim assalt dominant per 10 punts (54-44), tot i que la màxima va arribar a ser de dotze (54-42). Però l’Ekke Lleida encara no havia dit l’última paraula.

Un 0-12 de sortida, amb dos triples de Lafuente i Peña, va tornar a posar-lo en avantatge (54-56, m. 34). L’equip lleidatà va arribar a tenir una renda de 3 punts (59-62) quan faltaven menys de 2 minuts per al final, però no va aconseguir sentenciar i el Segle XXI ho va aprofitar per capgirar de nou el marcador (66-33) quan només faltaven 12 segons.

Albert Puig va demanar temps per preparar una última jugada amb què forçar la pròrroga, però el llançament de Comella no va entrar i es va consumar la derrota.