última hora

Pedro Sánchez compareixerà a les 11:00 hores a Moncloa per anunciar la seua decisió

HOQUEI OK LLIGA

Càstig excessiu per al Llista

L'equip lleidatà, tercer a la Lliga, va plantar cara a la pista del Liceo, segon, i només va cedir als instants finals || Jepi Selva va fallar una directa a falta de quatre minuts que hauria estat el 2-2

Bruno Di Benedetto lluita una bola amb el jugador del Liceo David Torres en el partit d’ahir.PATRICIA G. FRAGA/DXT CAMPEÓN

El Finques Prats Lleida va rebre ahir un càstig excessiu a la pista del segon classificat, el Liceo de la Corunya. El Llista va perdre 4-1, però aquest resultat no s’ajusta al que va ser el partit, en què els lleidatans van plantar cara fins al final i fins i tot van tenir l’oportunitat d’empatar a falta de quatre minuts. Amb 2-1 al marcador, el Llista va disposar d’un llançament directe al minut 46, però Jepi Selva no va aconseguir superar el porter gallec ni en el primer llançament ni en el rebuig.

I del que hauria estat un 2-2, amb tot obert, es va passar al 4-1 després que l’equip gallec anotés dos gols més en un parell de minuts. El Llista, que afrontava el partit amb la sensible baixa d’Oriol Vives, absent per motius laborals, va mostrar la seua cara habitual a la Lliga, que l’ha portat a situar-se tercer. Seriós en defensa, ordenat, buscant les seues oportunitats en atac contra un rival amb més capacitat anotadora que els lleidatans, però li va faltar encert en les ocasions que va crear.

Perquè les va tenir. Tampoc es va mostrar encertat en les accions a bola aturada, una cosa habitual que li fa tenir excessius problemes en massa partits.Al Liceo li va costar superar la defensa lleidatana i, si ho feia, allà hi havia Martí Serra. Però al minut 16 va arribar l’1-0, obra de Jordi Burgaya.

No es va immutar el Llista, que va seguir el guió que s’havia traçat. A poc per al descans, David Torres va firmar el 2-0 (21’) després del qual els jugadors se’n van anar a vestidors. A la segona part, el Liceo tenia clar que si no marcava el tercer el partit continuava obert.

I així va ser fins als tres últims minuts. El Llista necessitava una diana per posar pressió als gallecs i la va anotar Joan Cañellas en el minut 38 (2-1). El ritme va ser molt viu en els últims deu minuts i semblava que estava a punt d’arribar el premi al bon treball dels lleidatans.

Falta directa al minut 46, però Jepi no va aconseguir marcar. I, després dos gols més del Liceo que ja van estar de més.L’equip tornarà a jugar dissabte a l’Onze de Setembre. Serà competició europea amb Le Poiré francès.

Albert Folguera: “El 4-1 desmereix el bon partit que hem fet”El tècnic del Finques Prats Lleida, Albert Folguera, considerava excessiu el resultat final, en un enfrontament que l’equip lleidatà hauria pogut empatar quan quedaven tres minuts per al final. “El 4-1 desmereix el bon partit que hem disputat”, explicava el tècnic. “Hem competit molt bé en tot moment, encara que no hem estat bé a bola aturada.

Ens ha faltat ser més contundents”, afegia. “Amb el 2-1 en el marcador hem tingut l’oportunitat d’empatar i en un moment ens han fet dos gols més.”Per tot això assenyalava que “estic content per la feina que ha fet l’equip, hem estat allà fins al final i cal tenir en compte que teníem la baixa d’Oriol Vives”, va recordar el de Bell-lloc.