FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Alcarràs sorprèn el líder

Les actuacions de Youssef, amb un hat-trick, i Xammar van liderar la victòria visitant en el derbi davant l'Atlètic Lleida || Els locals van encaixar la primera derrota a casa de la temporada

Els jugadors de l’Alcarràs celebren un dels gols davant la desesperació del porter local Pau Mora.POL PUERTAS

El Ramon Farrús va viure ahir un derbi lleidatà ple d’acció, en el qual un gran Alcarràs va remuntar dos vegades un marcador en contra per acabar emportant-se el triomf davant el líder Atlètic Lleida (3-4), que va perdre el seu primer matx a casa. Els locals es van avançar fins en dos ocasions, però van acusar els ràpids atacs visitants liderats per Youssef –que va anotar un hat-trick– i es van trobar amb una gran actuació del porter visitant Xammar. El duel va començar ja amb ritme, perquè en el minut 3 Tuto va aprofitar un malentès entre un defensa visitant i Xammar per anotar el primer gol (1-0).

Però l’Alcarràs poc va tardar a respondre amb la seua màxima arma en atac el dia d’ahir, Youssef. Abans del quart d’hora, l’atacant va aprofitar una indecisió de la defensa local després d’una pèrdua per empatar el xoc (1-1).L’estira-i-arronsa no es va acabar amb l’empat i l’Atlètic Lleida va buscar posar-se una altra vegada al davant en el marcador. Roger Canadell i Soldevila van topar amb Xammar però, finalment, els locals van aconseguir el segon després d’un tram de més tranquil·litat (2-1).

Va ser Soldevila, en el 38, qui va aprofitar un rebuig a l’àrea rival per anotar el segon. Però, igual com va passar després del primer gol local, una pèrdua va precedir un atac ràpid de l’Alcarràs que va empatar el partit amb un altre gol de Youssef (2-2).Però el millor gol del matx arribaria al cap de poc de començar el segon temps, quan Youssef va culminar el seu hat-trick amb un tret des del mig del camp que va aprofitar la posició avançada de Pau Mora (2-3). Amb el partit en contra l’Atlètic Lleida es va abocar a l’atac i va pagar el peatge amb el quart gol visitant, obra d’Iker (2-4).

Els locals volien retallar distàncies, però es van trobar un gran Xammar, que jugava contra el seu exequip, i va amarrar els tres punts per als seus malgrat que Chiné retallés distàncies en el tram final (3-4).L’entrenador local, Josep Maria Turull, va declarar que el seu equip “ha perdut perquè no ha estat en la seua millor versió i ha comès errors imperdonables”. El tècnic de l’Alcarràs, Jordi López Mena, va dir que el triomf era “merescut” i va valorar “el pas endavant de l’equip per remuntar dos vegades el resultat i seguir el pla de partit”. El Solsona va caure ahir davant de la Rapitenca (3-1), segon classificat i en una ratxa de cinc triomfs seguits. Els lleidatans van estar darrere en el marcador des del primer minut de partit.